strong INK

strong INK

wat heb jij te vertellen?

Welkom op mijn website. Ik ben Martine en op strongink.nl laat ik je zien wat ik graag doe. Beeldtaal is mijn passie: plaatjes gebruiken om iets duidelijk uit te leggen of om juist precies dat ene gevoel over te brengen.

Hoe trek je de aandacht met iets wat jij belangrijk vindt en hoe zorg je dat die boodschap zijn doel bereikt? Ik denk hierbij niet aan gladde praatjes of commerciƫle campagnes. Mijn uitdaging ligt in het aantrekkelijk, authentiek en onderscheidend communiceren van zaken die er toe doen.

Heb jij iets te vertellen dat andere mensen of de wereld verder kan helpen? Wil je kennis delen op een laagdrempelige manier? Ik maak jouw verhaal graag voor anderen inzichtelijk door middel van informatieve illustraties.

Wil je een waardevolle persoonlijke gebeurtenis, zoals een geboorte of een huwelijk, met anderen delen? Wat zou je vinden van een unieke kaart die volledig bij jullie past, om dit mooie nieuws kenbaar te maken? Ik ontwerp hem met veel plezier!

Het hoeft niet altijd zo groot te zijn. Verras je medewerkers eens met een attente kaart, of kies voor de aankondiging van je sportevenement een keer voor een andere invalshoek.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan doen? Laat het me even weten, dan neem ik contact met je op.