top of page

A STORY FULL OF SECONDS

secmotion

VIDEOS FOR SOCIAL, EVENTS & CORPORATE

De perfecte wedding clip van de mooiste dag van je leven, de perfecte pitch, viral gaan op social media… Het begint allemaal met pakkende bewegende beelden. SECmotion maakt professionele video’s voor social media, events en bedrijven. Dat doen we met high tech apparatuur, omdat we streven naar perfectie. We bewerken vol passie de gemaakte videobeelden van onze drones en camera’s. We vertalen de beelden in kwaliteitsvideo’s die raken, overtuigen en inspireren. Voor jezelf of voor jouw bedrijf: SECmotion maakt speciaal voor jou A story full of seconds. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag meer over. Samen komen we tot succes.

SOCIAL VIDEO
EVENT VIDEO
CORPORATE VIDEO
social video

Video voor SOCIAL MEDIA

Video is hot op social media. Video’s krijgen voorrang op Facebook en ook Instagram, Twitter, en YouTube roepen om bewegend beeld. SECmotion ontwikkelt korte video’s die voor elk platform inzetbaar zijn. Jouw bedrijf blijft in contact met de markt door regelmatig sterke video content te plaatsen. SECmotion maakt professionele, aansprekende video’s voor een aantrekkelijke prijs.

Video voor EVENTS

Life is a story full of seconds, want het leven zit vol met bijzondere momenten. Deel deze momenten door te kiezen voor event video’s van SECmotion. Wij werken samen met bedrijven en particulieren. Heb je een bedrijf? Wij produceren samen met jou promotiefilms, wervende videoboodschappen,  teasers, video impressies van evenementen en nog veel meer. SECmotion denkt met je mee. Wat is het doel van jouw event video? Waar wil je de video voor inzetten en wat wil de ontvanger zien en horen?

Video-bruiloft
Bedrijfsfilm

Video voor CORPORATE

Bewegend beeld scoort en wordt steeds meer ingezet door bedrijven. Met video kun je informeren, werven, vermaken en verbinden. Vertel jouw verhaal met een indrukwekkende bedrijfsfilm die je bijvoorbeeld inzet bij presentaties online en offline. SECmotion maakt video’s op maat voor zakelijke websites. We vertellen een aantrekkelijk en aansprekend verhaal in beeld. Door ons specialisme in drone video kunnen we een corporate video samenstellen, waarin het beste van twee werelden samenkomt.

8mm film DIGITALISEREN

Wil je een SUPER8 of NORMAL8 film omzetten naar een digitaal bestand dan kan SECmotion dat voor je doen. Wij maken gebruik van een professionele 8MM film scanner.

 

Na het digitaliseren kan de film nog worden nabewerkt met onze Adobe tools om de beste kleur en kwaliteit te krijgen. 

​

We kunnen de gedigitaliseerde films aanleveren op USB stick, SD kaart en DVD, maar ook WeTransfer is mogelijk.

​

Image by Auke Bakker

KIPPENVEL VANAF

DE EERSTE SECONDE

video-producties
Video producties
video-geluid-muziek
Geluid & muziek
voice-over
Voice over
drone
Drones
video-presentaties
Presentaties
bottom of page