Communicatieadvies

Met passie, energie, daadkracht en denkkracht
ga ik voor effectieve (strategische) communicatie voor jouw onderneming of organisatie. Zodat je jouw doelgroep benadert vanuit één missie, visie en strategie.

 

Doel- en resultaatgericht. Met nadrukkelijke aandacht voor relevantie en merkbeleving. 

 

Redactie & regie

Taal is mijn ding! Ik ben sterk in het herschrijven van bestaande teksten en deze te redigeren of te corrigeren. Zodat de tekst aanslaat en aansluit bij de doelgroep. Mijn positief kritische blik heeft al heel wat spel- en taalfouten gespot in zakelijke uitingen, correspondentie en
manuscripten.

 

Professionaliteit en de taal van jouw klant. Daar draait het om.
Benieuwd hoe het er met jouw uitingen voor staat?
Bel of mail mij. 

Online media

Binnen diverse organisaties was ik jaren de spin in het (letterlijke) web. Ik ben goed bekend met het beheer en onderhoud van intranet, websites en sociale media kanalen, ook als community coach.
Heb je even geen tijd of ruimte voor het opzetten of opfrissen van je sociale media kanalen of contentplanning? Of wil je actiever aan de slag met je webcare? Ik bied je graag tijdelijke ondersteuning op jouw communicatieafdeling. 

 

Projectmanagement

Als verbinder en organisator vervul ik met plezier de rol
van projectleider met focus op projectcommunicatie. Bij een evenement, campagne of overige marketing-& communicatieactiviteiten.

Vele projecten heb ik mede mogelijk gemaakt, van ondernemersbijeenkomsten tot beurzen, van internationale handelsreizen tot interne veranderprocessen. Van medewerkersbijeenkomsten tot seminars. Complex project? Ik draai er mijn hand niet voor om.