Pink & CCC brengt creativiteit weer tot leven

Pink & CCC brengt het creatieve proces op alle niveaus tot leven. Met de roze bril op genieten mensen weer van de stromende creativiteit. Met onze coaching voelen zij zich weer zelfverzekerd, terwijl onze consultancy teams effectief laat samenwerken aan productlijnen en collecties. Doelgericht werken en communiceren staan daarbij centraal.

Creativiteit is de roze draad die door ons werk loopt. Vastgelopen creatieve processen brengen we in beweging door middel van advies op managementniveau, begeleiding op teamniveau en individuele coaching. We zetten talenten weer op ‘aan’, zodat iedereen weer straalt. Daarnaast leiden we het proces in goede banen, waardoor kwaliteit én werkplezier ontstaan – het recept voor een succesverhaal.

Daadkracht, zelfvertrouwen, uitgesproken en energiek: dat is waar Pink & CCC voor staat, en waar de kleur ‘roze’ voor staat: vrijelijk denken wordt gestimuleerd. Hierdoor krijgen creatieve ideeën en vernieuwende gedachten de ruimte om te stralen. We brengen meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee naar je organisatie, met samenwerkingen voor merken als C&A, Disney, de Efteling en McGregor. Hun ideeën en onze creativiteit kwamen samen in prachtige ontwerpen.

Naast het bieden van creatieve ondersteuning, zijn we ook trots op onze rol als IMK (Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf) sparringpartner voor MKB-ondernemers. We staan klaar om op diverse manieren bij te dragen aan het succes en de groei van jouw onderneming.

Wil je jouw creatieve proces een boost geven en met nieuwe inspiratie en een frisse blik naar de toekomst kijken? Laten we samen aan de slag gaan, zodat jij straks weer lekker op je roze wolk zit.

Ontdek het zelf.