...Zit in mijn bloed, zomaar doorgekregen van mijn oma. Dit is wat ik doe en altijd zal blijven doen.

 
Sprankelend, zacht en een beetje eigenwijs, dat ben ik. Ik doe wat mij blij maakt en hoop jou daar ook blij mee te kunnen maken.
Neem snel een kijkje in mijn portfolio, hopelijk spreekt het je aan. Dan spreken we elkaar snel.
 

Portfolio

  • All projects
  • EIGEN WERK
  • FOTOSTYLING
  • INTERIEUR
  • KINDERKLEDING
  • LABELING
  • SCHOENEN

DIT BEN IK

 

Ik ben Martine; Freelance designer & fashionstyliste!

 

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als designer in de kinderkleding, ik ontwierp de jongens-en meisjescollectie van A tot Z voor het midden-laag segment. Mijn verantwoordelijkheden waren divers; van inspiratie opdoen, ontwerpen, kleurkaarten/moodboards maken, tot het controleren van lapdips, comments geven en contact met de productielanden. Het was in mijn handen tot het goedgekeurd was voor productie. Ook alle labeling, artworks en dessins ontwerp ik zelf. Ik kan dus een hele collectie opzetten en de productie begeleiden.

 

voordat kinderkleding mijn specialisatie was heb ik enkele jaren voor een dameskledingmerk gewerkt. mijn specialisatie zijn dus baby, kids, teens en dames.

 

Vorig jaar heb ik de overstap gemaakt van kinderkleding naar kinderschoenen, maar helaas paste het vele reizen, wat bij deze baan kwam kijken, niet in mijn privéleven. Dit was voor mij het moment om de kinderschoenen achter me te laten en mijn stoute schoenen aan te trekken, vanaf januari 2017 werk ik voor mezelf als freelance designer ! "Styled by Martine"

 

Ik ben begonnen als junior styliste en ben met veel plezier doorgegroeid naar senior designer. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben is het een logische stap om nu mijn ervaring en passie met meer mensen te delen. Ik hecht veel waarde aan een goede, betrouwbare samenwerking en geloof dat we zo tot een mooi eindresultaat kunnen komen! Wie weet kan ik iets voor jou betekenen.

DIT DOE IK

Ik kan een hoop zorgen én werk uit handen nemen! Je kunt me inhuren voor kleine en grote opdrachten.

 

Ik help graag met het ontwerpen van de collectie, enkele stuks, artworks, dessins of labeling. Samen kijken we naar jouw ideeën en wensen en hier ga ik mee aan de slag, indien gewenst maak ik een moodboard. daarna kijken we samen verder tot jij helemaal tevreden bent!

 

Ook kan ik je op weg helpen/ begeleiden met het productieproces, denk hier aan het controleren van de samples, nameten, comments geven, doorpassen, contact met de fabrikanten.

 

Ben je een merk/bedrijf en zie je de voordelen van een freelance designer wel in? Geen vaste contracten, geen gedoe met vakantiedagen, ziekteverzuim en zwangerschapsverlof. Iemand die in de drukke periode’s altijd voor je klaar staat én meer dan 100% gemotiveerd is.

 

Of wil je juist een nieuw merk in de markt zetten en ben je op zoek naar iemand die ontwerpen, prints en artworks kan maken?

 

klik HIER

om contact met mij op te nemen en te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

 

Blog

Klik hier voor mijn blog

W3Schools

contact

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! Ik neem zo snel mogelijk contact op.

  • Address: St. Antoniusstraat 14A, 5144 AD Waalwijk
  • Phone: 0031 611 1037 53
  • Email: info@styledbymartine.nl