Home

WELKOM BIJ NEWHEAP

De wereld om ons heen draait steeds meer om technologie. De vraag naar software-oplossingen, websites en mobiele applicaties groeit dan ook gestaag. NewHeap ontwikkelt uitgebreide software-oplossingen voor een diversiteit aan bedrijven, zowel nationaal als wereldwijd. We maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën, zodat de oplossing ook in de toekomst nog relevant is en grote hoeveelheden data aankan.

NewHeap

FULL-SERVICE SOFTWARE DEVELOPMENT

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, leveren we de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten. We begeleiden onze klanten van het eerste idee tot aan de positionering van hun organisatie.

SOFTWARE DEVELOPMENT

NewHeap is gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. De programmeertaal waarin wij werken wordt gekozen aan de hand van de taak die de software-oplossing moet vervullen. Tijdens de ontwikkeling wordt de gekozen programmeertaal zoveel mogelijk aangehouden, tenzij er beperkingen optreden die opgelost kunnen worden met een andere taal. Alle software-oplossingen die wij ontwikkelen werken op Windows, Mac en Linux.

Lees meer