top of page

by

MICHIEL

creating webdesign & web content

Michiel van Eeuwijk webdesigner Almere

ABOUT

byMichiel

byMichiel is een onderneming van Michiel van Eeuwijk, de eerste gecertificeerde Wix Webmaster van Nederland. Geïnspireerd door websites waar je in verdwaalt, afgeremd wordt door een link die niet werkt of de laatste up-date leest uit 2012 maakt byMichiel professionele websites die bij de tijd zijn en uitblinken in gebruiksvriendelijkheid.

byMichiel richt zich op de beginnende of kleine ondernemer die het al druk genoeg heeft met het runnen van een eigen onderneming. Een website is onmisbaar en kost veel tijd. Jij hebt de kennis over jouw onderneming, byMichiel heeft de kennis en ervaring om een website te ontwerpen, te onderhouden en jouw onderneming online te presenteren. 

Lees verder...

Wix

Wix maakt het mogelijk om zonder kennis van programmeertaal een website te maken. Met meer dan
77 miljoen gebruikers en een meervoud aan Wix-websites is het één van de meest succesvolle bedrijven die het gemakkelijk maakt een website te ontwerpen en te
hosten.

Maar bij een website komt meer kijken dan alleen ontwerpen. Het onderhouden en interessant blijven voor bezoekers, jouw (potentiële) klanten, kost tijd en het schrijven van teksten vraagt creativiteit. byMichiel kan als gecertificeerde Wix Webmaster hierbij helpen.

Lees verder...

2018 Wix Expert Badge #6 - WHITE.png
SERVICES

SERVICES

Webdesign

byMichiel creëert websites voor de beginnende en kleine ondernemer. Ben je opzoek naar een betaalbare website die mee kan groeien met jouw business en gemakkelijk up-to-date kan blijven met de laatste online trends en ook nog eens professioneel oogt op smartphones en tablets, dan is een website ontworpen door byMichiel de beste keuze.

Lees verder...

webdesign webdesigner Almere
Web content

Heb je niet de skills of de tijd om pakkende teksten te schrijven, professionele foto's te maken, nieuwsbrieven samen te stellen of korte en bondige tweets of Facebook-posts te bedenken én te plaatsen, dan is byMichiel de aangewezen partij om jouw business hierin te ondersteunen. In combinatie met jouw nieuwe website of website onderhoud kan byMichiel die op abonnementsbasis verzorgen.
Lees verder...

webdesign webdesigner Almere
Onderhoud

Nadat jouw website online te vinden is, stopt het niet. Integendeel! Wil je bij blijven met de laatste online ontwikkelingen, vindbaar blijven via Google en jouw (potentiële) klanten steeds iets interessants te bieden hebben, dan is het verstandig om regelmatig nieuwe content te plaatsen op de website.
Lees verder...

webdesign webdesigner Almere
Optimalisatie

Heb je al een website van Wix maar geen tijd of de skills in huis om er het maximale uit te halen? Ook daar kan byMichiel bij helpen.
Een website ontwerpen is één ding, maar om vindbaar te zijn én te blijven vergt dit tijd en ervaring. Ook geeft byMichiel advies hoe je nog meer uit jouw online presentatie kunt halen zodat je uitsteekt boven de rest.

Lees verder...

ABOUT
PORTFOLIO
CONTACT
bottom of page