AD-freelance-grafisch-vormgever

Hi, Ik ben Ara

Freelance Grafisch Vormgever

Magazine & Brochure design

Logo en huisstijl design

Verpakkingsdesign

Met plezier opdrachten uitgevoerd voor

(Onder andere via derde partijen)

Reviews

Stichting JuniorEvents
Read More
Uitstekende samenwerking met Ara. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. De vertaling van ons idee en onze wensen voor een style guide heeft geresulteerd in een aansprekende en prachtige huisstijl waarmee wij als startup een succesvolle start kunnen maken. Ara zorgt ervoor dat hij zijn afspraken nakomt, eigenlijk nog eerder dan verwacht.
Datumprikker.nl
Read More
Enorm fijn contact en snelle levering van de banners waar we om hadden gevraagd! We hadden met spoed banners nodig voor Datumprikker.nl. Eerst via een ander platform geprobeerd, maar dit was helaas geen succes vanwege de stroeve communicatie en lage kwaliteit. Ara stond direct open om snel voor ons aan de slag te gaan. Hij begreep onze wensen direct en kwam met voorstellen die goed aansluiten op onze huisstijl. Ook erg fijn dat hij zo snel kan schakelen. Ik beveel Ara zeker aan anderen aan!
Out At Home
Read More
Zeer prettige samenwerking met een resultaat dat boven verwachting is. Top designer.
Lighthouse Instruments
Read More
Ara is a very valued colleague for us. He has restyled a complete corporate identity for us, which we are very satisfied with. We didn't have a professional and consistent look and Ara brought that in a nice and appropriate way. In addition, quite a few marketing communication materials have been made in the past couple of years, such as brochures, leaflets, advertisements, and roll-up banners, whereby communication ran smoothly.
Stroopking
Read More
Voor onze nieuwe horeca in het buitenland heeft Ara een nieuwe logo en een brand style guide gemaakt waar we heel blij mee zijn. Voor onze overige grafische uitingen zoals verpakkingen, website en posters zullen we Ara zeker ook in gaan huren!
Valerie
Read More
Ara heeft de bestseller roman “Nagejaagd” zeer fraai vormgegeven. Het was een uitdaging voor mij om de juiste persoon te vinden voor de vormgeving. Een roman vormgeven vraagt om specialistisch kennis en kunde. Tijdens ons eerste telefoongesprek had ik al gelijk een goed gevoel dat Ara de juiste persoon zou zijn voor dit werk en dat heeft hij helemaal bewezen. Hierna zijn er enkele persberichten fraai en geheel in stijl ook ontworpen. Onze samenwerking blijven we op de dezelfde voet doorzetten! Bedankt Ara!
Previous
Next

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan nu een offerte aan

Freelance grafisch designer

Diensten

Magazine en Brochure design

Logo en Huisstijl design

Verpakkingsdesign

Folder en Flyer design

© Copyright 2024 | Ara Dikran Graphic Designer