excelklusje
Rapportages | Applicaties | Advies | Training

klusjes


excelklusje suite


over excelklusje


Mijn naam is Bart Doedens en met excelklusje heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van rapportages en applicaties binnen Microsoft Office Excel en Access. Met ruim 10 jaar ervaring kan ik samen met u, uw processen automatiseren tegen een aantrekkelijk tarief.

Samen met u kijk ik naar de mogelijke oplossing voor uw probleem of vraag. Hiervoor maak ik een korte demo van de mogelijke oplossing. Niet tevreden over de demo? U kunt dan zonder verplichtingen afzien van verdere samenwerking.

Daarnaast ontvangt u goede documentatie behorende bij de ontwikkelde oplossing. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw maatwerkapplicatie altijd up-to-date is en u er geen omkijken naar heeft.

Naast de ontwikkeling van (maatwerk)applicaties ben ik met excelklusje ook inzetbaar op het gebied van (business)control & management reporting.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Op zoek naar advies of training? Kijk dan eens bij de klusjes, of neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

neem contact op