DE WOUW FACTOR

De Wouw Factor Internet is een jong bedrijf opgericht door Manolito van de Wouw en is gespecialiseerd in het ontwerpen van WordPress websites en Woocommerce webshops. Wij bieden tevens advies voor grote, complexe websites en op maat gemaakte webapplicaties. Wilt u hoger in zoekmachines? Wij hebben veel ervaring met SEO en kunnen uw website hoger in Google positioneren voor aantrekkelijke tarieven. Ons bedrijf is gevestigd in het Ondernemerscentrum in Haaren.

Over ons

Manolito van de Wouw heeft meer dan 23 jaar ervaring en is eigenaar geweest van het bedrijf Clickbizz Internet Solutions, waarmee hij sinds 2000 websites, webshops en webapplicaties heeft ontworpen voor kleine en grote opdrachtgevers.

In 2000 is Manolito begonnen vanaf zijn zolderkamer. Van daaruit ontstond het bedrijf Clickbizz waar hij 23 jaar lang voor ondernemers professionele websites, webshops en webapplicaties ontworpen heeft.

Sinds juli 2023 is Manolito zijn nieuwe bedrijf De Wouw Factor Internet begonnen, waarmee hij websites en webshops ontwikkelt en bedrijven adviseert wanneer zij een grotere website of webapplicatie willen laten ontwikkelen en te weinig kennis in huis hebben. Tevens kan De Wouw Factor voor u een Functioneel Ontwerp aanleveren of uw webdesignbedrijf begeleiden bij opdrachten.

Diensten

Portfolio

Wat klanten van ons vinden

Reviews
0

Tevreden klanten

0

Ontworpen websites

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wilt u een offerte voor uw website of webshop? Neem dan contact met ons op via 0618511077, info@wouwfactor.com of vul het formulier in.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op.

Monseigneur Bekkersplein 2 5076 AV Haaren

K.v.K. 18058599

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field