Verder kijken dan cijfers

Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts.

Deze prachtige quote zegt alles over de invalshoek die wij als administratiekantoor hebben. Natuurlijk werken we met cijfers, we love it! Maar door de dromen en belangrijkste principes van onze klanten voorop te stellen, kunnen we de cijfers gebruiken als ondersteuning bij strategische beslissingen. We kijken graag waar je vandaan komt, waar je nu bent en waar je naartoe wilt. Wat zijn je wensen en dromen? Als je dat helder hebt, kun je de cijfers van je onderneming gebruiken om richting te geven aan jouw persoonlijke groeiproces.

Door ruimte te maken om stil te staan bij de kern van je onderneming, maak je opnieuw contact met de kracht die je voelde toen je startte.

Juist omdat het voor ondernemers zo lastig is om hier tijd voor vrij te maken, hebben we deze ruimte opgenomen als een vast onderdeel van ons aanbod.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Wij helpen je graag om flow in je onderneming te creëren met een goede administratie als basis.

Wat is flow?

Ken je dat gevoel, dat je helemaal vrij bent van twijfel en onzekerheid, dat je zonder moeite recht op je doel afgaat en dat alles wat je aanpakt lukt? Dat is Flow. Ondernemen in flow betekent dat je vol vertrouwen en in verbinding met het grote geheel, kunt ondernemen vanuit je hart. Vrij van angst, vooroordelen, patronen en conditioneringen. Moeiteloos en in overvloed van tijd (voor de dingen die écht belangrijk zijn) en middelen (voor de dingen die écht belangrijk zijn). Het gevoel dat je gedragen wordt zorgt voor een kracht waarmee je alles aankunt.

Om in flow te kunnen ondernemen, is een bepaalde mate van bewustzijn nodig. Je maakt bewuste keuzes, om dát te doen waar je 100% vanuit je hart ja tegen zegt. Om jouw unieke bijdrage aan deze wereld te leveren. Je potentie voluit te benutten.

Moeiteloos.. dat klinkt goed toch? Maar om daar te komen, in die staat waar je flow ervaart, is zelfkennis en zelfdiscipline nodig. En dat is moeilijk! Ondernemen is niet altijd ‘vooruit willen’, soms is het beter om even terug te gaan naar de kern. De plek waar de kracht vandaan kwam op het moment dat je besloot om voor jezelf te beginnen, om met je onderneming het verschil te maken.

Een goede administratie is een perfecte basis voor flow. Dit ervaar je in jezelf, maar ook in je onderneming. Er ontstaat ruimte om vooruit te kijken en te groeien.

Wil je ook ervaren wat een goede administratie je oplevert? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan via ons contactformulier.

Hoe kan je administratie bijdragen aan meer flow?

Administratie is niets anders dan reflectie. Het is een uitdrukking van jouw onderneming in cijfers. Dat maakt het bijhouden van je administratie een moment van bezinning. Kun je kijken naar de cijfers zonder gevoel van angst, van tekort? Het kan confronterend zijn om te zien dat na een jaar hard werken en alles geven van jouw prachtige omzet maar een karig salaris voor jou zelf overblijft. Maar hoe mooi is dit signaal dat je iets te doen hebt om dat te veranderen!

De keuze om je administratie goed te regelen is een hele krachtige. Het wil zeggen dat je jezelf en je plannen serieus neemt. Dat je ervoor open staat om te zorgen voor een stevige basis, die voeding geeft voor het groeien van je onderneming naar alles waar je toe in staat bent. Maar ook dat je eerlijk durft te zijn tegenover jezelf, je kracht en je valkuilen leert kennen en deze durft te onderzoeken.