BEGIN

Het gaat over de Cloud. Maar hoe komt u er?

Wij helpen u de rivieren, meren en bergen over te steken om die Cloud te bereiken.

Enkele Woorden

Over Ons & Onze Vaardigheden

DITSI is een jong, dynamisch IT Services & Consulting-bedrijf met ten minste twee decennia ervaring op het gebied van opslag, virtualisatie, cloud en beveiliging.

Onze specialiteiten zijn het bouwen en onderhouden van IaaS-, Virtualisatie-platforms, private clouds, automatisering en opslagplatformen. We hebben diepgaande kennis van de beste leveranciers van vandaag en hun topproducten, zoals: NetApp, VMware, Cisco, Juniper, Citrix, CommVault, Veeam, HPE, IBM en DELL / EMC²-apparatuur en -oplossingen. We ondersteunen ook implementaties van Zerto, Windows, Unix, Linux, Oracle, SAP, Open source en meer.

Bij DITSI pakken we creatieve uitdagingen met vasthoudendheid aan, en we houden van wat we doen.

Ontwerp

Installatie

Configuratie

Implementatie

Transitie

Beheer

Ondersteuning

Laat DITSI voor u ontwerpen, installeren, configureren, implementeren of migreren van uw storage, servers en applicaties!

 

Migraties naar of terug van de cloud zonder gedoe. Storage, Virtualization & Cloud.

Bedrijfspresentatie

De introductie van onze Cloud-platform

Als een IBM Business Partner kan DITSI elke infrastructuur of Cloud voor uw organisatie bouwen. We hebben de algehele IBM Cloud-portfolio tot onze beschikking om aan uw zakelijke behoeften te kunnen voldoen.

Of het nu gaat om beveiligingsapparatuur (fysiek of virtueel), een bare metal-server of een uitstekende VMware-gebaseerd virtualisatieplatform voor DR-doeleinden of om u te helpen naar de cloud, het is geen uitdaging voor ons, maar een klus die eenvoudig geklaard kan worden.

We kunnen u helpen met de migratie naar onze IBM Cloud en zelfs de infrastructuur voor u onderhouden.

Virtual Servers

Public, dedicated, reserved en kortstondige virtuele “spot-on” servers bieden u de mogelijkheid om on demand geleverd en geschaald te kunnen worden. Uw bare metal servers kunnen daar goed mee overweg. Integreer ze samen met uw applicatie.

Bare Metal Servers

Noem ze dedicated servers of bare metal-servers. Onze enterprise-grade compute resources kunnen uw veeleisende prestatiebehoeften aan met de requirements die u stelt.

Complete VMware platform of SDDC

Gebruik VMware Cloud Foundation op IBM Cloud om uw on-premises VMware-omgevingen naadloos te verbinden met de cloud, een nieuwe te maken of te migreren naar dezelfde cloud.

0

Klanten

0

Projecten

0

Migraties

0

Platformen

Managed & Cloud Services

Wat kan onze Cloud
betekenen voor uw
organisatie?

IaaS & DR Services

Infrastructure as a Service (IaaS), afgekort als IaaS, betekent simpelweg het gebruik of aanschaffen van een IT-infrastructuur als een service. Het kan worden beschouwd als een Virtual Private Cloud (VPC) oplossing, waarbij een gedeelde pool van infrastructuur – inclusief servers en externe opslag – beschikbaar is voor gebruik, samen met andere bedrijven.

Hoewel de kans op een rampzalige storing klein is, kan zelfs een kleine onderbreking ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Hoewel u mogelijk al regelmatig back-ups maakt, zijn meer geavanceerde oplossingen nodig om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving zonder onderbreking kan blijven draaien. Laat ons uw disaster recovery-oplossing ontwerpen en onderhouden, zodat uw bedrijf altijd operationeel blijft.

Volledig Managed & Cloud Services

Onze oplossingen zijn beschikbaar als een service, waardoor u geen initiële investeringen hoeft te doen, zelfs niet bij het opdoen van kennis. Voor een vast maandelijks bedrag ontvangt u licenties, onderhoud, services en 24/7 beheer. Naast virtualisatie bieden we ook Unix-, Linux- en Windows-capaciteit via de ‘DITSI Private Cloud’. Maak u geen zorgen en laat DITSI al deze aspecten voor u hosten en beheren.

Hybrid Cloud Services & Solutions

Een hybride cloud bestaat altijd uit een of meer private clouds – met alle mogelijkheden die een cloud moet bieden, zoals provisioning, gebruikersbeheer – draaien op zijn eigen hardware. Dit kan gekochte hardware zijn die wordt geplaatst en beheerd in een datacenter, of servers die worden afgenomen bij een provider en waar het beheer wordt afgehandeld. Daarnaast zijn een of meer openbare clouds ook actief in een hybride cloud, zoals IBM Cloud, AWS of Microsoft Azure. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Schrijf u in!

Kennisbank

De kennisbank bevat Help-artikelen, veelgestelde vragen en probleemresoluties voor veel van onze IT-services.

Support Forum

DITSI heeft een aantal verschillende ondersteuningsmogelijkheden en community’s. Verbind, leer, deel en gebruik onze producten tot hun volle potentieel voor uw toepassingen.

ditsi.nl © 2019