Scroll Top

grafisch vormgever den bosch

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever in Den Bosch? Mijn naam is Brigitte ik kan jouw ideeën tot leven te brengen met creatieve grafische ontwerpen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw logo, brochure of flyer er is heel veel mogelijk. Wellicht heb je behoefte aan een expert in het retoucheren van afbeeldingen in Photoshop of het perfectioneren van kleuren in fotografie. Mijn diensten zijn beschikbaar voor zowel individuele opdrachtgevers als samenwerkingen met andere grafische ontwerpers en particulieren. Met mijn flexibele instelling maak ik graag tijd voor je vrij en ga ik snel aan de slag!

Op mijn website kun je een divers portfolio vinden met verschillende onderdelen van mijn werk voor verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om brochures, visuals, logo’s & huisstijlen, rapporten, verpakkingen, of belettering, elk project begint met een doordacht ontwerp. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen en contact met mij op te nemen voor een afspraak.

 

Beeldbewerking en digitale lithografie voor vormgevers, fotografen, kunstenaars, uitgeverijen, drukkerijen en particulieren.

Volg mij op Instagram en check mijn Google reviews 

bel of stuur me een bericht
 grafisch vormgever den bosch

Brigitte van Heck

grafisch vormgever Den Bosch
digitale beeldbewerking
Adres:
Concordialaan 26
5223 ZL  Den Bosch