animatievideo & CREATIEF ONTWERP

Specialist in Animatievideo en Creatief Ontwerp

Welkom bij Content Desq, specialist in animatievideo en creatief ontwerp gevestigd in Breda. Ik ben gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige 2D- en 3D-animaties, motion graphics, uitlegvideo’s en karakteranimaties. Kortom, bedrijfsanimaties op maat.

Ik ontwerp en animeer om je visuele verhaal tot leven te brengen en je boodschap op een unieke en fantasierijke manier over te brengen. Of het nu gaat om een ​​korte animatie voor een social media campagne of een lange animatie voor een productlancering. Jan Smulders is altijd toegewijd om uw project tot een succes te maken.

Animatie wordt gebruikt om een ​​emotionele band met uw doelgroep te creëren. Door gebruik te maken van kleur, muziek en voice acting kunt u uw boodschap personaliseren en een blijvende indruk achterlaten.

Animatie kan ook leiden tot hogere conversieratio’s en een betere ROI. Dankzij hun visuele aantrekkingskracht en het vermogen om complexe ideeën op een gemakkelijk te begrijpen manier over te brengen, kunnen geanimeerde video’s kijkers aanzetten tot actie.

Bekijk mijn werk en neem contact met me op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Laat je inspireren

Unieke visuele animaties om uw bedrijf op te laten opvallen.

Wil jij weten wat jouw animatie gaat kosten?

Content desq werkt met een vast tarief per animatie.

Waarom kiezen voor Animatie?

Animatie heeft veel voordelen voor bedrijven die animatie gebruiken voor communicatiedoeleinden.

  1. Animatie kan complexe concepten gemakkelijk uitleggen, de aandacht van uw publiek trekken en uw boodschap efficiënter en gemakkelijker overbrengen.

  2. Animatie maakt het makkelijker om je aan te passen aan verschillende platformen en je boodschap effectiever over te brengen.

  3. Door animatie in je communicatie te gebruiken, vergroot je de betrokkenheid en vergroot je de naamsbekendheid.

  4. Animatie is een geweldige manier om uw producten en diensten effectiever onder de aandacht te brengen en de verkoop te verhogen.

  5. Het is een goedkopere manier om uw boodschap over te brengen in vergelijking met andere formaten van video en afbeeldingen.

Mijn werkwijze

Met het juiste script pakt uw Animatievideo pas echt goed uit.

Het Script

Het script is de basis van de animatie. Dit moet een verhaal zijn wat echt raakt bij jouw doelgroep. Daarom wordt dit samen met je gedaan. Ik wil jullie vraag goed begrijpen en blijf ik versies met je delen. Tijdens dit proces zul je zien dat het verhaal steeds effectiever word.
Met de juiste voiceover spreekt jou animatievideo de juiste taal.

Voice-Over

Samen bepalen we de stem van de voice-over die past bij jou merk. Pas wanneer het script is goedgekeurd laten wij de stem deze inspreken in een spreekstijl die past bij jou doelgroep en boodschap. De klankkleur en keuze van vrouw of man spreekt hierbij een belangrijke rol.

De specialist voor Animatievideo en Creatief Ontwerp

Animatie

Op basis van het ingesproken script en stijl waarin we de animatievideo gaan produceren ga ik snel aan de slag om jouw verhaal tot leven te brengen. Alles komt nu samen en zal tijdig een korte preview sturen om te zien of jij net zo enthousiast bent als ik.

Met het juiste Geluidsontwerp bij animatievideo komt uw video echt tot leven.

Geluidsontwerp

Muziek en geluid maakt een animatie levendig, realistisch en zorgt voor nog meer aantrekkingskracht en focus. Door de juiste subtiele geluidseffecten komt je animatie als het ware tot leven en raakt de kijker op een onbewust niveau en zal deze vaker het filmpje volledig bekijken.

Wil jij nu weten wat jouw animatie gaat kosten?

Visueel denkbaar ontwerp

Als gedreven en vernieuwende ontwerper met oog voor detail sta ik klaar voor uw volgende project!

Content Desq is gespecialiseerd in het ontwerpen van visuele content voor websites en social media kanalen. Van boeiende berichten op Instagram tot opvallende advertenties op Facebook en Twitter, wij zorgen ervoor dat uw merk er professioneel en opvallend uitziet.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een ​​consistente huisstijl te hebben en zorg ervoor dat alle ontworpen content aansluit bij uw huidige huisstijl. Gebruik unieke en aansprekende content die aansluit bij uw doelgroep.

Ja. Het kan ook worden gebruikt om professioneel drukwerk te ontwerpen, zoals brochures, huisstijlen en PowerPoint-presentaties. Of u nu een start-up of een gevestigd bedrijf bent, Content Desq heeft de vaardigheden en ervaring om uw merk te laten opvallen en uw doelen te bereiken.

Bekijk mijn werk om een ​​idee te krijgen van mijn werk. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Laat je inspireren

Innovatief en visueel om uw bedrijf op te laten opvallen.

Wil jij weten wat jouw ontwerp gaat kosten?

Tevreden klanten

Met passie en liefde voor hun gemaakt!

Mag ik contact met je opnemen?

Ja, ik wil meer weten over de werkwijze en prijzen van unieke visuele communicatie voor mijn bedrijf.