Skip links

Belastingchat & advies voor iedereen.

Liever de chat in volledig scherm? Klik op de onderstaande knop!

Wat is en doet Autus?

Bij Autus kunt u terecht voor alle vragen die gaan over belastingen. Of het nu vragen zijn die gaan over het eigen huis bij de aangifte inkomstenbelasting of op een verlegde transactie bij de aangifte omzetbelasting, wij staan klaar om u te helpen. In veel gevallen kunt u gebruik maken van de online chat functie en het antwoord ontvangen binnen 24 uur. Het is zo simpel! Het kan echter ook, bij ingewikkelde zaken, nodig zijn om persoonlijk contact op te nemen met een van onze adviseurs.
belasting chat

Hoe we het invullen van een aangifte een stuk makkelijker maken:

Met Autus kunt u uw belastingen laten doen door een echte belastingprofessional zonder een kantoor te bezoeken. Krijg een match met een belastingprofessional, upload uw belastingdocumenten en wij doen de rest. Het is zo simpel!
belastingchat

Stel uw vraag via de belastingchat

U hoeft geen kantoor te bezoeken. Laat het zware werk over aan onze virtuele belastingadviesservice.

Ontvang een offerte op uw situatie

We laten u weten hoe lang wij bezig zijn om u vraag te beantwoorden en sturen u een offerte. Indien u akkoord bent krijgt u een betaallink.

Binnen 24 uur antwoord via onze belastingchat

Bent u akkoord en heeft u betaald. Dan krijgt zo spoedig mogelijk antwoord maar uiterlijk binnen 24 uur. Indien het antwoord niet duidelijk genoeg is kunt u vragen om dit toe te lichten in een telefoongesprek.

belastingchat

Wij helpen u graag via onze belastingchat.

Altijd persoonlijk advies

Belastingchat volledig scherm

Veel gestelde vragen

U kunt het zo gek niet bedenken en u kunt het ons vragen. Wij houden ons bezig met alle gebieden van het fiscale stelsel. Onder andere de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en schenk- en erfbelasting. Ook kunnen vragen worden gesteld over de wet waardering onroerende zaken (WOZ), gemeentelijke belastingen en onroerendezaakbelasting (OZB).

Bij uitzondering kunt u ook terecht voor vragen over toeslagen. Deze spitsen zich niet specifiek op belasting maar hangen daar wel mee samen.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Autus:
-Online belastingchat op de website
-Email: vragen@autus.nl

Mocht je telefonisch contact willen met Autus, vraag dan naar ons telefoonnummer via bovenstaande manieren.

Ook voor ondernemersvragen kan men terecht bij Autus. Bijvoorbeeld bij vragen over de aangifte omzetbelasting, het toepassen van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek of de bijtelling van auto’s.

Wij gebruiken voor onze betaalverzoeken de dienst Plink. Deze is gekoppeld aan Mollie, onze betalingsverwerker. De betaalverzoeken kunnen op de volgende manieren worden betaald: iDeal enĀ Credit Card (ook American Express). Wilt u liever op een andere manier betalen? Bijvoorbeeld via overboeking of op factuur? Neem dan contact met ons.

Heeft u een aangifte brief gekregen? Dan bent u verplicht om aangifte te doen.
In andere gevallen kan het ook verplicht zijn om aangifte te doen. Bijvoorbeeld als u weet dat u over bepaalde zaken belasting zou moet betalen.

Uitstel van het doen van aangifte kan handig zijn, bijvoorbeeld als u in tijdnood komt bij het verzamelen van de benodigde gegevens. In het algemeen wordt uitstel verleend voor een periode van 4 maanden. Langer is ook mogelijk als u daarvoor gegronde redenen heeft.

Let wel dat in het geval u moet betalen, als u uitstel heeft gekregen, u kan worden geconfronteerd met belastingrente. Deze bedraagt 4% op jaarbasis voor inkomstenbelasting.

Jazeker! We zijn blij met iedere aanmelding. Samen kunnen we iedereen met vragen nog sneller helpen. Meld je aan als kantoor via de chat. Vermeld daarbij je BECON, KVK, aantal medewerkers en gebruikelijke informatie over je bedrijf zoals website en specialisatie.

KVK: 77606698
BTW: NL8610.62.668B01

op zoek naar boekhouding? Kies voor Boekhoudvriend

Bekijk website