Laat beelden vertellen

Contact

Trouwreportages

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Voor je het weet is die voorbij, hoe leuk is het dan dat je deze dag opnieuw kunt beleven met vrienden en familie thuis. Wij zorgen ervoor dat deze onvergetelijke dag op een prachtige manier in beeld word gebracht. Het standaard…

Muziek in beeld

Wat je voelt en beleefd in beeld brengen, dat is de uitdaging! Van lipsync videoclips tot bruisende festivals, we zoeken samen naar de beste manier om hier vorm aan te geven. TVMPROMO helpt bij het uitwerken van jou idee, het maken van een script, de beeld opnames en de nabewerking….

bedrijfsfilms

Laat zien wat je bedrijf doet en breng zo alvast je klant naar binnen! Of u nu om de beleving gaat, informatie wilt overbrengen naar de klant of uw product wilt promoten. Wij helpen u met het concept, script en het in beeld brengen van uw bedrijf. Wij zoeken samen…

over TVMPROMO

TVMpromo is een jong en creatief bedrijf dat zich heeft ontwikkeld in het maken van trouwreportages, bedrijfsfilms en meer..

Bruiloft 17 september 2023

Klanten

klanten vertellen

Vooraf was mijn (inmiddels) man sceptisch over de meerwaarde van een videograaf tijdens onze bruiloft. Inmiddels doet mijn man alsof het zijn idee was om Thura te vragen om onze bruiloft vast te leggen.
Thura heeft op fantastische wijze onze trouwdag weten samen te vatten tot meerdere films met lengtes variërend van 3 tot 45 minuten. Thura wist op gepaste afstand toch de mooiste momenten vast te leggen.
Thura is prettig in de communicatie, wil samenwerken naar het meest optimale resultaat en is eerlijk in wat wel en niet kan. Kortom: een topper!
Stéphanie en Martijn | 2 juli 2022

In één woord geweldig, super om terug te zien. Snelle aflevering ik beveel Thura zeker aan!
Jonathan en Levi | 2 juni 2023

Wow wat mooi alles gekeken met tranen in onze ogen!
Marijke en Maarten | 2 september 2023

Geweldig! Super mooi en iedereen staat er zo mooi op. Echt heel fijn super blij dat ik je gevonden heb. Echt mooie beelden, ik heb met tranen in mijn ogen zitten kijken.
Marleen en Jorn | 9 september 2023

Thura heeft prachtig werk geleverd. We zijn heel blij dat we bij haar uit zijn gekomen.
Roel en Gianne | 27 september 2023