TOEGANKELIJK, LAAGDREMPELIG,
PROFESSIONEEL, BETAALBAAR.

WIE WE ZIJN


Wij zijn twee jonge mannen met een passie voor ondernemerschap. Het geeft ons enorm veel energie om zowel startende als groeiende ondernemers te adviseren over logische vervolgstappen voor hun onderneming. 


Al jaren hadden we het plan om ons eigen administratie of accountantskantoor te beginnen. Wij hebben besloten dat wij later niet de mannen wilden zijn die de stap uiteindelijk toch niet hebben durven te nemen. Wij zijn mannen met lef en doorzettingsvermogen en daarmee kom je al een heel eind.


Wij vertrouwen elkaar volledig en vinden het belangrijk dat ook u ons kunt vertrouwen. Communicatie is daarom erg belangrijk, daarom zijn wij altijd en overal bereikbaar.


Wij vinden het belangrijk dat we toegankelijk en laagdrempelig zijn zodat iedereen zijn of haar vraag kan en durft te stellen. Voor vragen vinden wij dan ook dat we niet moeten factureren, wij blijven graag betaalbaar. 


Wat we doen

BOEKHOUDING


Als ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden.


Wij verzorgen uw boekhouding zodat we beiden ons kunnen focussen op wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.


Om dit zo efficiënt mogelijk te doen, maken wij gebruik van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.




Lees verder

FISCALITEIT


Als ondernemer bent u verplicht om periodiek een btw-aangifte te doen. 


Als particulier of ondernemer bent u in de meeste gevallen verplicht om een aangifte inkomstenbelasting te doen.


Wij verzorgen uw belastingaangiften zodat u niet meer betaalt dan nodig is.






Lees verder

SALARIS-ADMINISTRATIE

Als ondernemer heb je vaak te maken met personeel in loondienst of ZZP-basis.


Voor het personeel in loondienst kunnen wij de gehele salarisadministratie verzorgen zodat u zich kunt focussen op urgentere zaken.








Lees verder

Contact

 
 
 
 

Ben jij net zo nieuwsgierig naar ons, als wij naar jou? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. :)


Of nog beter, bel of app ons!

LATEN WE AFSPREKEN?