Welkom

Hoi! Ik ben Daniël, een portretfotograaf in Rotterdam, gevestigd in een historisch kerkgebouw aan de Schepenstraat.

Aanbevelingen

“Al een aantal keren heb ik samen mogen werken met Daniël. Naast dat hij mooie foto's maakt, heb ik ook filmpjes met hem opgenomen. Het is prettig samenwerken. Daniël is rustig, heeft geduld, denkt graag mee en komt met oplossingen op maat.”

— Christine

15 mei 2020 op Linkedin.com

“Daniel kan goed luisteren, is flexibel en heeft oog voor mensen. Dat zie je terug in zijn foto's. We zijn blij met de portretten die hij maakte voor www.smeltkroes010.nl en zeker ook met de video die laat zien waar onze organisatie voor staat: link

— Gerlinda

5 sep 2023 op Trustoo.nl

“Daniël is een goede sparringspartner en voelt goed aan wat de wensen van de klant zijn. Communiceert goed en levert hoge kwaliteit werk af, een echte aanrader!”

— Matthieu

14 sep 2023 op Trustoo.nl

Prijzenkast

  • In 2020 mocht ik de ‘Wild Card’ van de Keep an Eye Foundation in ontvangst nemen. Hierna kreeg ik de kans om gedurende de World Press Photos expositie in de Laurenskerk mijn fotografie te exposeren.

  • In februari 2020 won ik de Pouloeuff Publieksprijs met mijn afstudeerwerk ‘Meet Hermann’. Het werk was te zien in de Galerie en mensen konden stemmen op drie verschillende kunstenaars.

  • Ieder jaar mag je als fotograaf werk inzenden naar GUP. In 2020 was ik een van de GUP New Talents. Mijn fotografie is terug te zien in de uitgave van 2020.