Welkom op mijn website

Na een opleiding aan de Theaterschool Amsterdam heb ik jarenlang gewerkt als actrice, danseres en zangeres.
In 1999 besloot ik mijn andere passie te volgen en begon een studie beeldende kunst aan de Gerrit Rietveld Akademie, waar ik in 2004 afstudeerde. 
In mijn loft aan de grashaven in Hoorn werk ik aan verschillende projecten. 
 
Huidige projekten 

 
 
Spiegelingen
 
Wonend aan het Markermeer wordt ik omringt door spiegelingen.
Ik beschilder canvas met acrylverf en druk de doeken tegen elkaar aan. Zo ontstaat een wisselwerking tussen beeld en spiegeling. Vervolgens werk ik aan de schilderijen verder.
 

 

 
 
Afbeelding invoegen  
HollandBerlinEtuis
 
Geïnspireerd door Berlijn, de ruigheid van sommige stadsdelen, 'de muur' en graffiti maak ik stoere etuis. Materialen: acrylverf op canvas met flexibel vernislaagje en stevige rits. 
 
Te koop in mijn Etsy shop.
 
 
En bij Studio Janson, Nieuwstraat 3 te Hoorn
 

 

 
 
Prentenboek
 
Relefantje is zijn schaduw kwijt. Na een lange zoektocht en vele avonturen verder vinden ze elkaar weer terug. Kleurrijke en fantasierijke vertelling in aquarel.
 
Ik maak met illustraties met aquarelverf in een vrolijke, liefelijk en beetje grappige stijl. Vooral de kinderlijke geest voelt zich tot mijn werk aangetrokken.
 
Je kunt me inhuren om illustraties in deze stijl te maken. Bijvoorbeeld voor bij jouw zelfgeschreven kinderboek of voor wenskaarten zoals bij geboorte, trouwen, verhuizing, enz.

 
 


 


 


 
 


    
 
Afgeronde projekten
      


 
Muzikantenportretten
 
In deze expressieve aquarellen probeerde ik de essentie vatten van wat mij raakte in een concert. 
Handen
 
Voor dit projekt haalde ik mijn inspiratie uit de levensverhalen van de Zusters Augustinessen. Een serie van 16 serene handenportretten geschikt om samen met de verhalen tentoon te stellen in bv stiltecentra, verzorgingstehuizen.