JJP Media

Ik ben Arjan Prins, freelance video en fotograaf. en sinds 01-01-2021 werk ik onder JJPMedia en ArjanPrinsFilms. Door middel van productfotografie breng ik uw producten tot leven met oog voor detail. Mijn passie reikt verder dan stilstaande beelden; ik ben gespecialiseerd in het maken en bewerken van bedrijfsvideo's om jouw verhaal te vertellen op een boeiende manier. En voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke herinnering, bied ik ook bruiloftvideografie aan. lees hieronder verder voor de mogelijkheden waarmee ik u van dienst kan zijn!

— Promotie—

Presenteer uw bedrijf of merk met een bedrijfsvideo of productfoto's
Informeer klantenmet product- of diestenvideo's, laat uw werk zien met projectvideo's of laat enthousiaste klanten vertellen in reviewvideo's.
kortom: vergroot met een bedrijfs/product video en of foto's uw bereik én omzet!

— Bruiloft 

Jullie huwelijksdag is natuurlijk een onvergetelijke dag! Herleef deze dag keer op keer door een unieke video die wij van jullie dag maken. Van eerst de korte aftermovie tot hierna de hele film inclusief dronebeelden en muziek.

— Livestream —

Jubileum, (bedrijfs)feest of netwerkbijeenkomst? laat mensen op afstand uw evenment meebeleven via een livestream! kies hierbij ook voor de aftermovie die u deelt via uw socials en marketing kanalen. Zo heeft uw evenement nog meer impact en is uw bereik nog groter!

— PROMOTIE

In de dynamische wereld van online zichtbaarheid is het niet alleen cruciaal om gezien te worden, maar ook om onvergetelijk te zijn.  Dat is waar de kracht van promotievideo's en productfotografie in beeld komt. Bij JJP Media helpen wij u graag om uw diensten voor de online wereld zichtbaar te maken.


— Video editing —

Hebben jullie zelf de videobeelden al gemaakt maar ontbreekt het aan tijd of kennis om de video zelf in elkaar te zetten? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij monteren de beelden op een profesionele manier, verzorgen wanneer nodig een muzieklicentie, voice-over en/of ondertiteling.
Ook bij deze optie kunt u af en toe meekijken zodat de video helemaal naar wens is.


— Promotievideo —

Wij zijn er van begin tot het einde bij, stellen tijdens het kennesmakingsgesprek samen met u de eisen vast en op basis van die eisen maken wij het script die we samen finetunen. als het script is goedgekeurd gaan we een productiedag plannen, (dit kan helaas tot september '24 alleen maar op de zaterdagen).
Nadat we de beelden hebben gemaakt regelen wij de montage, we zorgen daarbij wanneer nodig voor een profesionele voice-over en/of ondertiteling wanneer nodig. Ook kunt u af en toe meekijken zodat de video aan het einde helemaal naar wens is.


— (Product)fotografie —

Of het nu gaat om het fotograferen van een product voor op uw website, een foto van uw bedrijfspand of een nieuwe profielfoto voor uw social media, bij JJPMedia bent u ook voor al uw fotografie op het goede adres. Met onze portable studio kunnen we bij u langskomen om de foto's te maken. Dit heeft voor u als voordeel dat het maken van de foto's u zo min mogelijk tijd kost.Voor productfotografie bieden wij zowel de optie om langs te komen als ook de mogelijkheid om de foto's in onze fotostudio te maken.

— Bruiloft —

Jullie bruiloft is misschien wel de mooiste dag van jullie leven. Hoe tof is het om die dag telkens weer te kunnen herbeleven door een korte en een lange video van die dag? Graag werk ik met jullie samen om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken die jullie op elk moment weer kunnen herbeleven door een prachtige film.

— Pakket 1 —

750,-*

- 6 uur aanwezig

- 3-5 minuten clip voor social media

- Video van de dag

- Optioneel: Drone beelden

— Pakket 2 —

900,-*

- 8 uur aanwezig

- 3-5 minuten clip voor social media

- Video van de dag

- Optioneel: Drone beelden

— Pakket 3 —

1250,-*

- 12 uur aanwezig

- 3-5 minuten clip voor social media

- Video van de dag

- Optioneel: Drone beelden

— Pakket 4 —

1450,-*

- 14 uur aanwezig

- 3-5 minuten clip voor social media

- Video van de dag

- Optioneel: Drone beelden

* Prijs is incl. 100 km reizen

- Let op, door omstandigheden ben ik helaas tot eind september '24 niet door de weeks te boeken, alleen voor bruiloften op zaterdag ben ik beschikbaar. excuses voor het ongemak.

— Livestream —

Mis geen moment van je evenement! Voor degenen die er niet fysiek kunnen zijn, biedt een livestream de perfecte oplossing om iedereen te betrekken, waar ze zich ook bevinden. Laat de zorgen over de technische details aan ons over. Met onze livestreamservice zorgen we ervoor dat jouw evenement opvallend en meeslepend wordt vastgelegd, zodat niemand het hoeft te missen.

Onze standaard livestream omvat één camera, maar we kunnen ook meerdere camera's gebruiken voor een dynamische ervaring. Het geluid wordt vastgelegd met een opspeldmicrofoon of een shotgun-microfoon bovenop de camera, waardoor zelfs de stemmen uit het publiek kristalhelder te horen zijn.

Wij begrijpen dat elk moment telt, en daarom nemen wij graag de zorgen rondom de livestream voor jou uit handen. Maak je geen zorgen over wie er wel of niet fysiek aanwezig kan zijn; laat ons ervoor zorgen dat iedereen verbonden blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement naar een breder publiek kunnen brengen! 

Portfolio

Benieuwd naar mijn eerder afgeleverde producten? neem een kijkje in ons portfolio:

https://www.youtube.com/@arjanprinsfilms

Contact

JJPMedia

Peppelstraat 23, 2971BD Bleskensgraaf

+31(0) 624 466 419

arjan@jjpmedia.nl