Look At That Video!

Helpt jou in één dag aan high-end video content

Hey, ik ben Steven Joosten

25 jaar oud en ik ben videograaf bij Look At That Video. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de filmacademie en ben ik bedrijven gaan helpen met hoge kwaliteit video content. 
 
Ben jij een organisatie die ernaar streeft om zichzelf op de beste manier te presenteren? Herken jij de waarde van communicatie en hoe het kan bijdragen aan je succes? Maar word je geconfronteerd met een uitdaging, het ontbreken van professionele content die nodig is om je merk te visualiseren?
 

Op dat moment komt Look At That Video in beeld. Met ons simpele proces nemen we alles voor je uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn. Wij geloven erin dat het maken van onderscheidende video’s niet duur of tijdrovend hoeft te zijn. De afgelopen jaren hebben we tientallen bedrijven mogen helpen aan professionele video content.

Sequence 01.00_00_45_03.Still001

Hey, ik ben Steven Joosten

Steven Joosten
24 jaar oud en ik ben videograaf. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de filmacademie en ben ik bedrijven gaan helpen met hoge kwaliteit video content. 
 
Want merk jij nou tijdens het werken aan marketingcampagnes en/of online aanwezigheid dat je vaak professionele content tekort komt? Of is het lastig om werknemers te vinden?
Wist je dat mensen 10% van wat ze horen, 20% van wat ze lezen en maar liefst 80% van wat ze zien onthouden. Dat betekent dat je met een video jouw doelgroep een boodschap beter kan laten onthouden.
 
In één dag help ik jullie aan high-end video content. We zorgen voor een professionele uitstraling & online zichtbaarheid.
In één dag gefilmd Geen lange draaidagen en vele locaties. In één dag nemen we jouw video content op.
In één week opgeleverd Binnen één week heb jij je afgemonteerde video content op je social media staan.

Ik kan je helpen met een

Bedrijfsvideo

Wij maken bedrijfsvideo’s voor elk bedrijf. Groot of klein, bij Look at that video helpen we iedereen. 

Vacaturevideo

Heb je als bedrijf vacatures open staan en wil je hier een nieuwe draai aangeven? Door middel van vacaturevideo’s bereik je jouw doelgroep. 

Aftermovie

Heb je een te gek evenement of festival en wil je daar graag een video van laten maken? Look at that video helpt je daar graag bij!

Dronevideo

Door het gebruik van een drone krijg je beelden vanuit een ander perspectief. Leg je bedrijf vast door middel van beelden uit de lucht.

Zij gingen je voor

Testimonials

“Bij Sportnieuws.nl is plannen niet altijd even makkelijk. Klussen komen soms last minute binnen en dan is Steven mijn 'one to call'.   Steven is flexibel en enthousiast gebleken de keren dat we met hem gewerkt hebben. Hij kan zowel 'slow news' maken, zoals het maken van een instructievideo in de sportschool, als 'snel nieuws' maken. Bijvoorbeeld toen we hem met een verslaggever aan zijn zijde naar een groot kickboksevenement stuurden.   Hij laat zijn camera overuren draaien en komt dan met goed gemonteerde video's terug. Hij ziet zowel de kracht in 'kort en krachtig' als in langere items, zonder die saai te laten worden.”
Martijn Baars
Sportnieuws.nl
"Steven heeft inmiddels verschillende mooie en functionele films opgeleverd in opdracht van Sportvisserij Nederland. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Steven staat open voor feedback op zijn concepten en luistert goed naar wat er van hem wordt verwacht. Dit verwerkt hij moeiteloos in zijn definitieve oplevering. Vakmanschap!”
Piëtte van Hoorn
Sportvisserij Nederland
“Voor een campagne die wij voor Muller Bouw ontwikkeld hebben heeft Steven de beelden vastgelegd. Het was een fijne samenwerking waarin hij goed mee heeft gedacht. De campagneboodschap wist hij goed in zowel video als fotografie te vangen. Wij zijn blij met het resultaat!”
Lonneke Hoogstede
Hoogstede ontwerpt
"Wij werken met veel plezier samen met Steven. Hij is flexibel, snel en maakt bovenal mooie videocontent voor ons. Of het nu een kort, snel item is voor op social media, een langere informatieve video, een sfeerbeeld of portret, Steven weet altijd iets aansprekends te maken. Hij komt daarbij ook zelf met ideeën om de content nog beter te maken. Een fijne samenwerkingspartner!”
Tom Lemmens
PIDZ