Maak van je Website een

Full-Time Verkoper

Wij helpen zakelijke en particuliere dienstverleners
met het behalen van hun online doelstellingen. Maak van je website
een full-time verkoopmedewerker!

Reclamebureau-zwolle

Reclamebureau Zwolle

Basisreclame | Reclamebureau Zwolle
Wij zorgen dat klanten jouw bedrijf beter kunnen vinden. Dit doen we door:

Offline door vertrouwde en sterke communicatiemiddelen zoals folders, flyers en brochures.

Zo verzamelen wij leads voor onze klanten

website laten maken

Website

Zorg dat je website gevonden wordt en de impact kan gigantisch zijn. Laat je het links liggen dan fungeert het als online visitekaartje.

website laten maken
socialmedia laten doen

Social media

Posten met structuur. Zorg dat jij weet wat jij, waar en wanneer moet posten om het meeste uit je kanalen te halen!

Flyers laten maken
visitekaartjes-wit

Bloggen voor bedrijven

Verhoog je Google ranking, je expertstatus en je impact door je blog overal in te zetten. Op je site, via social media en je emaillijst.

bloggen voor bedrijven
linkbuilding uitbesteden

SEO

Groei organisch naar de eerste plek in Google. Wij optimaliseren je website, voor een betere ranking en meer aanvragen via je site!

website laten maken
linkbuilding uitbesteden

Lokale SEO

Wordt gevonden op unieke zoekwoorden, denk aan jouw dienst i.c.m. je woonplaats of targetgebied.

website laten maken
online-marketing

Zoekmachine ads

We kijken waar voor jou de kansen liggen, ontwerpen de GIF of HTML banners en zetten ze in via Google of social media.

Flyers laten maken
linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

Groei organisch naar de eerste plek in Google. Met ons supersterke netwerk zorgen wij voor hoogwaardige links naar je website.

website laten maken
emailmarketing zwolle

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing bereik je precies wie je wilt bereiken! Maar hoe zorg je ervoor dat je niet direct in de prullenmand beland?

brochures laten maken

Jouw online doelstellingen behalen

Meer impact betekent meer bezoekers, meer leads, meer klanten en meer omzet. Maar welke vorm van reclame past bij de doelstellingen van jouw bedrijf? Wij denken met onze kennis en ervaring graag met je mee.

Samen kiezen we de beste middelen en de beste aanpak om meer impact te maken. Soms is de oplossing simpel, soms complexer. Maar altijd resultaatgericht.

Klik verder als je meer wilt weten of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen

Hoe lang bestaat Basisreclame al?

Basisreclame is in 2012 gestart met het maken van websites en het optimaliseren van WordPress websites voor Google. Zo zorgen wij ervoor dat iedere ondernemer een sterke BASIS heeft qua uitstraling en positionering. Vandaaruit bouwen we verder aan het binnenhalen van waardevolle leads voor onze klanten.

In welke branche is Basisreclame gespecialiseerd?

Wij hebben klanten in allerlei takken van sport, denk aan fysiotherapeuten, woningonderhoudsbedrijven zoals schilders en installateurs, financieel adviseurs en makelaars maar ook zakelijk dienstverleners zoals boekhouders en coachingspraktijken.

Levert Basisreclame ook print- en drukwerk?

Basisreclame levert ook print- en drukwerk. Wij ontwerpen, schrijven teksten en hebben een groot netwerk aan drukkerijen waar we mee samenwerken.

Hoeveel medewerkers heeft Basisreclame

Onze medewerkers komen allemaal uit de regio Zwolle. Naast medewerkers werken we ook samen met zelfstandige professionals die zich volledig inzetten voor Basisreclame en onze klanten. In totaal werken we met z’n zessen (waarvan 3 in-house), waaronder contentmakers, ontwerpers, programmeurs en SEO specialisten.

Wat kosten de diensten van Basisreclame?

Dat is bij elke opdracht anders. Er zijn eenmalige kosten voor het ontwerp en de bouw van een website of ander marketingmiddel. Daarnaast zijn er maandelijkse beheerkosten wanneer er wordt gekozen voor online adverteren of bloggen.

Hoe kom ik in contact met Basisreclame

De beste manier om contact op te nemen met Basisreclame is door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Wat maakt Basisreclame anders?

Het belangrijkste is dat we een lokaal bedrijf zijn met lokale krachten die met eigen technologie en middelen een uniek aanbod heeft voor onze doelgroep (lokale ondernemers in het MKB): Online marketing die resultaatgericht is en flexibel in te zetten.

Zijn er andere bedrijven die het voor minder doen?

Basisreclame heeft een uniek systeem. Dit zorgt ervoor dat wij snel een krachtige en betaalbare marketingmachine voor onze klanten kunnen bouwen. Wij denken dat er in onze markt geen beter alternatief is. Je zit niet aan een abonnement vast. Dit is uniek in onze branche.

Hoeveel medewerkers heeft Basisreclame

Onze medewerkers komen allemaal uit de regio Zwolle. Naast medewerkers werken we ook samen met zelfstandige professionals die zich volledig inzetten voor Basisreclame en onze klanten. In totaal werken we met z’n zessen, waaronder contentmakers, ontwerpers, programmeurs en SEO specialisten.

Hoelang duurt het voor er resultaat is?

Voor veel klanten zijn er snel na de lancering al resultaten. Als er een campagne wordt gestart waarbij de ranking van de website wordt verbetert hebben de meeste klanten al na 3 4 maanden resultaat.

Wat zeggen onze klanten?

Niets maakt ons blijer dan tevreden klanten. We zijn erg dankbaar dat we voor ze mogen werken.

4,9

Basisreclame

Meer dan je verwacht 
Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Basisreclame

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze site verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc. Ook wordt er rekening gehouden met vindbaarheid via de bekende zoekmachines en ook de weergave voor tablets en smartphones.

David Stoter

Eigenaar, Supreme Reclame

Basisreclame

Basisreclame zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitingen er professioneel uitzien. Websites, factsheets, kerstkaarten, autoreclame, etc. Ook verzorgen ze grafische weergaven in onze HR-adviesrapporten en onderzoeksrapportages waar onze klanten telkens weer van onder de indruk zijn.

Marinus van Petegem

Eigenaar, PTGM

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Basisreclame.
Laat je contactgegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!