Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies

Freelance opdrachten:

Businessplan voor Sporters App

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 9 dec
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 dec
Status: In afwachting van gekozen freelancer
Beste freelancers, Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf. Daarbij heb ik een ondernemingsplan nodig voor de financiering. Echter ben ik beter in verwoorden dan in geschrift. En cijfers? Ja, ook niet mijn ding. Het betreft een app voor sporters, seizoensgericht, flex trainers en heel veel meer. Budget: ik wil graag de mogelijkheid hebben om in delen te betalen of na…

Cosmetica Ondernemingsplan Uitwerken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 nov
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitwerken van een cosmetica ondernemingsplan. Heb het bestand al klaar staan, het moet alleen uitgewerkt worden. Deadline voor eind november. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Woonzorgboerderij

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 8 nov
Reacties: 2
Locatie: Hulsel
Laatst gewijzigd: 10 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen een ondernemingsplan te schrijven voor een nieuw te starten onderneming. Het gaat om een kleinschalige woon/zorgboerderij met pgb-bewoners, ZZP 4 t/m 6 met personeel. Enige kennis van de zorgsector/pgb-regelingen, WLZ en WMO is gewenst. Ben jij diegene die ons op weg kan helpen met ons bedrijf, dan horen wij graag van je.

Ondernemingsplan voor Coffeeshop

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 10 okt
Reacties: 4
Locatie: Nederland
Laatst gewijzigd: 15 okt
Status: Match!
Beste freelancers, Wij willen een aanvraag voor een coffeeshop doen. Hiervoor zijn wij opzoek naar iemand die op een overtuigende manier een ondernemersplan kan formuleren. De meeste inhoudelijke informatie kunnen wij zelf aanleveren, het formuleren naar ambtenaren toe hebben wij lichte moeite mee. Kan jij ons helpen? Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.  

Businessplan voor Bed and Breakfast

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 sep
Reacties: 1
Locatie: Etten
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een interessant pand op het oog wat ik wil kopen voor zelfbewoning en het starten van een b&b. De hypotheek rond krijgen op mijn salaris alleen gaat niet, daarom zal er een ondernemingsplan bij moeten komen. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen en die op de hoogte is van (fiscale) regelgeving i.v.m. eigen gebruik / zakelijk gebruik, hoe dit te verdelen en te verwerken…

Freelancer Gezocht voor Ondernemingsplan

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 sep
Reacties: 3
Locatie: Spijkenisse
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die samen met mij een compleet ondernemingsplan met financieel plan kan opstellen voor een hoveniersbedrijf. Ben jij degene die mij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Bedrijfsplan voor Financiering van Kermisattractie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 aug
Reacties: 1
Locatie: Haarlem
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een professioneel persoon die een bedrijfsplan kan schrijven. Ik wil samen met mijn vrouw een kermisattractie kopen en de daarbij behorende benodigdheden zoals een woonwagen. Wij willen hiervoor een zakelijke lening afsluiten bij de bank. Wij willen professioneel overkomen bij de bank, zodat wij een goede kans maken op de lening. Alles is geregeld alleen de financiering…

Ondernemingsplan voor Broodjeszaak in Zeeland

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 sep
Reacties: 0
Locatie: Terneuzen
Laatst gewijzigd: 16 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een broodjeszaak inclusief het financiële plan. Hoeveel uur zou dit in beslag nemen?   Bij interesse zie ik je reactie graag tegemoet.

Bedrijfsplan voor Kleinschalig Wonen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven voor het opstarten van kleinschalig wonen. Doelgroep jongvolwassen (18+) die net uit de jeugdgevangenis komen met enkelband en voor jongvolwassen die tussen wal en schip vallen. Als het project goed loop wil ik verder uit gaan breiden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen. Ik zie je offerte met een totaalprijs…

Ondernemingsplan voor Verhuurbedrijf

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 16 aug
Reacties: 4
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 17 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een expert op het het gebied van ondernemingsplannen voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een verhuurbedrijf in de creatieve sector, inclusief financiële prognoses/plannen et cetera. Uiteindelijke doel is om hiermee met meer zekerheid te kunnen gaan ondernemen en een financiering aan te vragen. Bij interesse hoor ik graag van je.