Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Doorlopende Vertalingen van Advertenties naar Pools en/of Hongaars

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 09:05Laatst gewijzigd: 10:001 reactie (match!)
Beste freelancers, Wij adverteren voor veel klanten op Facebook en LinkedIN in Nederland, maar ook in Hongarije en Polen. De advertenties betreffen veelal 'mini vacatures' voor vaklieden. Dus denk aan advertenties voor timmermannen, betontimmermannen, lassers, etc. Normale vertaalbureau's werkte helaas niet. Zo kwamen ze vaak met compleet verkeerde vertalingen voor functies (een betontimmerman…

Controleren Scriptie op Spelling en Grammatica

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 20 julLaatst gewijzigd: 20 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancer, Ik ben bezig met mijn scriptie en wil graag dat iemand hier naar kijkt. Zou je mij willen helpen door mijn scriptie te controleren op grammatica, spelling en zinsopbouw? Ik hoor graag van jullie.

Vertaling van Folder uit Zorgsector NL-Eng

Budget: € 30 tot € 100Geplaatst: 19 julLaatst gewijzigd: 20 jul7 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag wil ik een folder laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Het gaat over een heup beschermer en het is een product wat gebruikt wordt in de zorgsector enige kennis van het zorglandsector is een pre. Het zijn +/- 500 woorden en 4 slogans. Wie kan mij helpen?

Tekstschrijver Journalist Gezocht (Camping & Reis Branche)

Budget: € 175 tot € 350Geplaatst: 19 julLaatst gewijzigd: 20 jul8 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken als uitgeverij een tekstschrijver journalist voor redactionele camping&reis; producties in Nederland en ook daarbuiten. Heb jij ervaring in deze branche? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.

(Blog)Schrijver met Kennis/Interesse in de Auto Industrie

Budget: € 30 tot € 70Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 16:0310 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die artikelen en blogposts kan schrijven over auto's en autobanden. De artikelen moeten tussen de 700 - 1000 woorden zijn met het doel om te informeren en amuseren. Graag is het iemand met ervaring die beschikbaar is om tot 5 artikelen per maand te schrijven. Prijs per artikel. Reageer als jij denkt dat jij hier perfect op aansluit!

Ervaren Trainers Zakelijk Engels (Hilversum en Amsterdam)

Budget: € 35 tot € 45 p.u.Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 18 julgeen reacties
Beste freelancers Wij zijn op zoek naar ervaren trainers Engels. Je werkt voor onze klanten op verschillende niveau's. Op korte termijn zoeken we trainers voor bovenstaande plaatsen, we hebben echter ook regelmatig opdrachten in andere provincies! Interesse? Reageer dan direct.

Schrijver voor Financieel Zakelijke Markt (Lange Termijn)

Budget: € 35 tot € 85 p.u.Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 18 jul7 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar één of meerdere freelance journalisten en/of tekstschrijvers voor het schrijven van artikelen, whitepapers en rapporten voor de (financieel) zakelijke markt. Onderdeel is goed kunnen vertalen vanuit Engels, interviewen en schrijven voor de zakelijke markt. De artikelen worden samengesteld vanuit bestaande Nederlandse en Engelse content, interviews…

Spaanse Tekst over Wijn Verbeteren

Budget: € 50 tot € 5000Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 21:176 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een tekst door google translate laten vertalen en ben op zoek  naar iemand die deze vertaling kan corrigeren. het is een spaanse google vertaling van 490 woorden en gaat over wijn. Ik heb ook de originele engelse tekst. Bij interesse hoor ik het graag.

Nakijken en Verbeteren van Engels Manuscript

Budget: € 250 tot € 300Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 20 jul5 reacties
Beste freelancers, Ik zoek een native speaker (Brits) Engels die mijn manuscript (42.417 woorden) z.s.m. kan nakijken op taalfouten. Ook de interpunctie moet worden nagelopen. Het manuscript is al grondig nagekeken, dus ik verwacht dat de corrector er niet zo heel veel werk meer aan heeft. De wijzigingen dienen bijgehouden te worden met de functie Wijzigingen bijhouden. Ik verwacht het manuscript…

Beschrijving van Teamleden voor Website

Budget: € 25 tot € 40 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 17 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor de website willen we korte beschrijvingen van het team maken. Deze willen we laten maken door korte interviews af te nemen en daarvan korte items te laten maken. Door een externe persoon dit te laten doen willen we een duidelijke verhaaltjes krijgen en uniformiteit. Het team bestaat uit 8 mensen en wij zijn gevestigd in Delft. Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad