Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Roemeense Vertaler Vanwege Ziek Familielid

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 09:05Laatst gewijzigd: 09:05geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek een vertaler die Nederlands naar het Roemeens kan vertalen in een Rotterdams ziekenhuis. Gaat om mijn schoonvader, die is ziek, en het is zwaar voor mijn vrouw eventueel slecht nieuws te moeten vertalen. Gaat op korte termijn op locatie (Ikazia en/of Erasmus MC). Ik hoor het graag.

Ambtelijke Taal Omzetten in Persoonsgerichte Tekst

Budget: € 45 tot € 70 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 25 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die ambtelijke taal in emails kan omzetten in persoonsgerichte, menselijke en professionele taal. Medewerkers behandelen nu klachten en ongenoegens. maar gebruiken ambtelijke taal, onpersoonlijk taal. Tonen te weinig empathie. Doel van de tekst is dat de klant zich gehoord, begrepen en erkend voelt. Ook al verschilt de klant en medewerker inhoudelijk van…

Coderen vijf interviews (Spoed)

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 27 mei1 reactie
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professional die voor mij vijf interviews kan coderen. De interviews zijn getranscribeerd en hoeven enkel gecodeerd te worden. Ik heb een voorbeeld zodat diegene weet wat van hem/haar verwacht wordt. (richtlijnen) Bij interesse hoor ik graag van u en wat de kosten zijn.  

Onderzoeksrapport Vertalen van Engels naar Portugees

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 25 mei1 reactie
Beste freelancers, De opdracht betreft het vertalen van een 40 pagina onderzoeksrapport van het Engels naar het Portugees in de eerste twee weken van juni. Het rapport gaat over Geweld tegen Seks Werkers in 5 landen en we vragen iemand die: 1. Ervaren is met vertalen van Engels naar Portugees (voor Mozambique) 2. Ervaren is met onderzoeksterminologie 3. Ervaren is met (het vertalen van) concepten…

Unieke en Flexibele WebtekstSchrijver Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 27 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik moet onze website-inhoud herschrijven, het gaat hierbij om onze visie en onze toelichtingpagina's. Laten we zeggen dat ik niet op zoek ben naar een typische productbeschrijving. Ik ben op zoek naar een flexibele auteur om met mij samen te werken, ons verhaal te horen, onze visie, onze diensten etc. Dit vergt gesprekstijd die wij telefonisch, persoonlijk of…

Vertaler 900 Producten Nederlands naar Engels

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 25 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een vertaler van een artikelbestand (900 producten) van Nederlands naar engels. Het zijn producten in de categorie dieren benodigdheden. Graag ontvang ik reacties van mensen die dit op de juiste wijze kunnen vertalen in het engels. Alvast hartelijk dank.

Transcriberen Nederlandstalige Interviews (90 Minuten)

Budget: € 20 tot € 55 p.u.Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei7 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het transcriberen van (Nederlandse) interviews. Het gaat om 3 interviews van totaal 1 1/2 uur. Graag zou ik dit op korte termijn klaar hebben, (uiterlijk 29 mei as.) is er iemand die dat kan doen?

Twee Interviews Uitwerken (Spoed)

Budget: € 30 tot € 75Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb twee transcripties die ik met spoed uitgewerkt zou willen zien. Er is haast bij, want vrijdag is de deadline. Wie kan mij hierbij helpen? De interviews zijn 24 en 39 minuten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Franstalige SEO en SEA Specialist

Budget: € 40 tot € 55 p.u.Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei2 reacties
Beste freelancers, Wij hebben voor een klant een SEO en SEA specialist nodig die zoekwoorden onderzoeken kan doen en daaruit weer goed lopende franse teksten kan schrijven. Eventueel alleen zoekwoordenonderzoek is een optie maar liever hebben we het in één hand. Implementatie van de teksten wordt verzorgd. Duur project minimaal zes maanden, 3 - 5 uur per maand. Bedoeling is dat het een…

Controle en Correctie Taal Scriptie (3 Pagina's)

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers , Ik ben op zoek naar iemand die 2,5 pagina uit mijn scriptie kan voorzien van een correctie op taal, spelling, zinsopbouw en grammatica. Kunt u mij helpen, dan hoor ik graag van u.