Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling
Franse Vertaler voor Shopping App
Budget: € 25 tot € 30 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan1 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Wij maken mobiele native shopping apps voor online retailers die zijn aangesloten op bestaande e-commerce platformen. De navigatie (strings) van de shopping app dient ook in het Frans te worden vertaald. Ik ben op zoek naar een native speaker die bekend is met mobiele terminologie.
Hulp Nodig bij Academisch Schrijven (Bachelor Geschiedenis)
Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, De academische vaardigheden, vooral het schrijven van een betoog, vind ik heel moeilijk. Voor mijn bachelor Geschiedenis is o.a. deze vaardigheid essentieel. Ik zoek daarom iemand die mij kan coachen en het komende halfjaar kan helpen met het schrijven van (academische) betogen en/of papers. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Ondernemingsplan voor een Sportkleding Merk
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van mijn ondernemingsplan alleen vind ik het lastig om het gedeelte idee goed uit te werken. Ik heb mijn idee in mijn hoofd maar kan het niet zo goed in woorden uitleggen. Het gaan om een gymwear brand. Bij interesse hoor ik graag van u.
Nederlands - Franse Technische Vertaling
Budget: € 10 tot € 500Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan2 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die technisch kan vertalen van Nederlands naar Frans. Het betreft technische onderdelen/specificaties van scooters, brommers en onderdelen. Het zijn veel losse woorden omdat de teksten van een webshop komen.  Bij interesse horen wij graag van u.
Vertaling Educatief Materiaal (Engels - Italiaans)
Budget: € 10 tot € 40 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan4 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar twee vertalers Engels - Italiaans. - Opdracht 1: het vertalen van handleidingen voor leerkrachten voor het vak rekenen voor het basisonderwijs (ongeveer 160.000 woorden) - Opdracht 2: het vertalen van oefenopgaven voor het vak rekenen voor het basisonderwijs (ongeveer 60.000 woorden) De brontekst is behalve in Engels ook in Nederlands beschikbaar. Graag een…
Schrijfster Gezocht Bekend met SEO
Budget: € 50 tot € 60Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 22 jan10 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar een schrijfster die bekend is met SEO en elke week in staat is 5 unieke artikelen te schrijven van minimaal 500+ woorden. Artikelen gaan over voeding, sport, etc. Heb jij affiniteit met een gezonde leefstijl, dan is dit misschien iets voor jou. Wie kan mij hierbij helpen?
Content Opmaken en Plaatsen op Wordpress Site
Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 20 janLaatst gewijzigd: 20 jan4 reacties
Beste freelancers, Het betreft het plaatsen van artikelen op onze Wordpress website. De artikelen zullen al geschreven zijn. Het betreft dus de opmaak en de SEO relevante handelingen. Concreet: - De opmaak fixen, H2 tags enz - Een hoofdafbeelding maken met de online suite van Adobe Sparks vanwege site uniformiteit - Misschien nog 1 of 2 afbeeldingen in het artikel plaatsen. - SEO verantwoord…
Vertaler NL-EN Product Omschrijvingen Tuin/Cadeauartikelen
Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 20 janLaatst gewijzigd: 23 jan8 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vertaler voor het volgende: Opdracht: NL tekst vertalen naar EN. totaal ca. 78.000 woorden. Vertaling is te verdelen per productcollectie over verschillende vertalers. Uitgebreide product omschrijvingen en USP's van tuin/cadeauartikelen. Het totaal aantal woorden geeft vertekend beeld van deze opdracht, aangezien we van bepaalde artikelen varianten…
Redigeren Korte Tekst van Kinderboek
Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 20 janLaatst gewijzigd: 23 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver/schrijfster voor mijn kinderboek. Lengte van de tekst is ongeveer 2 a-4tjes. Het gaat voornamelijk om teksten doorlezen en eventueel aanpassen. Graag een reactie wanneer je mij zou kunnen helpen.
Italiaanse Tolk voor bij een Meeting (Veendam)
Budget: € 15 tot € 40 p.u.Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 19 jan2 reacties (pauze)
Beste freelancer, Wij zijn een bedrijf dat magnesium verkoopt (opname via de huid). Voor een distributeurs meeting hebben wij voor onze Italiaanse klant een tolk nodig. Het betreft 16 febr. 2016. De klanten krijgen een rondleiding bij Nedmag waar de grondstoffen voor onze producten gewonnen worden. Er zal ook een lezing gegeven worden. Omdat die dag voornamelijk Engels gesproken wordt is het handig…

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad