Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Services

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Overige Services
Bedrijfsjurist Gezocht (Opstellen Contracten, Algemene Voorwaarden)
Budget: € 850 tot € 1450Geplaatst: 6 janLaatst gewijzigd: 9 jan6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ervaren bedrijfsjurist gezocht voor het opstellen van 2 service leven agreement contracten en 1 exemplaar uitgebreide algemene (leverings) voorwaarden. Termijn opdracht voltooiing: 1 week bij voorkeur sneller. Alleen ervaren juristen (doctoraal/master) worden uitgenodigd te reageren. Uw reacties verneem ik gaarne.
Freelance Verkopers Gezocht (Den Haag)
Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 3 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Freelance verkopers gezocht voor commerciële activiteiten van verschillende campagnes. Op dit moment zoeken wij sterke zelfstandige verkopers die dealers willen binnen halen voor een specifiek auto tuning onderdeel. Dit is slechts één van onze campagnes. Wij zoeken een freelancer die naast zijn eigen commerciële activiteiten een eigen team wil opzetten binnen…
Telemarketeer Gezocht met Doel Inschrijven Informatie Serie
Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 28-12-2016Laatst gewijzigd: 28-12-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand voor: Outbound telefoongesprekken met als doel inschrijven op email-informatie-serie. Wij zijn op zoek naar telemarketeer voor cold calling naar ondernemers actief als verzekeringsagent/hypotheekadviseur. Wij bieden een online marketing tool aan met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het doel van jouw telefoongesprek is echter om ze in te laten…
Telefonische Freelance Verkopers Gezocht
Budget: € 1000 tot € 1500Geplaatst: 20-12-2016Laatst gewijzigd: 20-12-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar telefonische verkopers bij ons op kantoor in de Regio Nijmegen, Arnhem. Wij zoeken naar freelance sales-medewerkers die op projectbasis aan de slag willen. Het gaat om de producten: Energie contracten, telefonie contracten en internet contracten. De fee die wij betalen is in overleg maar betreft een totaalbedrag. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Algemene Voorwaarden Opstellen
Budget: € 300 tot € 700Geplaatst: 14-12-2016Laatst gewijzigd: 14-12-20163 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben een website en een app voor een online taxi platform. Wij zoeken iemand die algemene voorwaarden, privacy policy, en een disclaimer kan maken voor ons (custom made). Wie kan ons helpen?
Jurist voor Thuiszorg Organisatie
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 09-12-2016Laatst gewijzigd: 09-12-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht voor een thuiszorgorganisatie een ervaren gedreven Jurist welk ervaren is op het gebied van de Zorgverzekering Wet voor een langere termijn. Heb jij ervaring en tijd voor deze klus dan horen wij dit graag. Het werk moet uitgevoerd worden op locatie bij ons in de omgeving Den Haag.
Telefonisch Bezoekafspraken Maken
Budget: € 15 tot € 25 p.u.Geplaatst: 08-12-2016Laatst gewijzigd: 23-12-20161 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die potentiële klanten kan benaderen en afspraken kan maken. Dit voor onze onderneming actief in debiteurenbeheer en incasso. Wij zoeken iemand met ervaring. Start datum is begin januari 2017 en de duur is niet bekend en afhankelijk van de resultaten. De werkzaamheden kunnen vanaf uw eigen locatie worden uitgevoerd. Ons bedrijf is gevestigd…
Verkoper/Accountmanager voor Verkoop Animatievideo's
Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 02-12-2016Laatst gewijzigd: 02-12-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance verkoper/accountmanager voor de verkoop van animatievideo’s. Momenteel bestaan we uit een groepje ZZP-ers en wij gaan als collectief verder met als doel een grote speler binnen de animatiewereld te worden. Wij willen als team vanaf het voorjaar gaan starten. Wij zoeken iemand die proactief is, gelooft in de kracht van animatie en (samen…
Fotograaf voor Foto's Rijschool Haarlem
Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 28-11-2016Laatst gewijzigd: 07-12-201610 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf die foto's kan komen maken van de leswagens en het theorielokaal van onze rijschool. Wij zijn gevestigd in Haarlem, dus graag zoeken wij iemand in deze omgeving. De datum voor het maken van de foto's is nog nader te bepalen. Bij interesse horen wij graag van u.
Opstellen Bedrijfsplan en Juridische Documenten
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25-11-2016Laatst gewijzigd: 28-11-20163 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren jurist voor  het opstellen van een bedrijfsplan en de volgende juridische documenten: -samenlevingscontract -koopcontract -verhuurcontract -leasecontract -contract voor fusie en overname Gezocht is een ervaren civielrechtelijk jurist. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk. Uw reacties afwachtende.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad