Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Freelancer Gezocht (Exact, Handel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 18 sep2 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met ruime kennis van Exact voor Handel. Het gaat om iemand die mij kan adviseren en uiteindelijk eventueel controle, aangiftes et cetera ook kan doen. Kennis van het handelspakket van Exact is echt een vereiste. Haarlem en omgeving voor de korte lijnen. Ik hoor graag van u.

Boekhouding voor Eenmanszaak in de Bouw

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 15 sep9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de boekhouding voor ZZP/eenmanszaak in de bouw. Wij doen zelf de in en uitgaven registeren. Door u te verzorgen: aangiftes jaaroverzicht advies voor bv keuze boeken van auto, bedrijfspand etc. advies bij bv vergoeding voor inzet vrouw of kinderen, mag dit bij eenmansbedrijf? Graag zie ik uw offertes tegemoet.

Aangifte Omzetbelasting Inclusief Winst/Verlies Rekening

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 8 sepLaatst gewijzigd: 10 sep15 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar een professional die de aangifte van mijn omzet belasting (jaarlijks) kan doen. Inclusief winst/verlies rekening en aangifte van 2017 Graag ontvang ik een reactie, inclusief indicatie van de prijs. Alvast bedankt!

Opzetten ISO Processen voor Klein Bedrijf

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 7 sepLaatst gewijzigd: 18 sep4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar handjes die mij kunnen helpen bij het opzetten van werkprocessen voor ISO certificering binnen een klein bedrijf. Er is een tarief van 20 tot 50 euro per uur beschikbaar. Bij interesse hoor ik graag van u.

Freelance Boekhouder Gezocht (Twinfield)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 7 sepLaatst gewijzigd: 12:457 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zelfstandige freelancer voor het uitvoeren van de volledige boekhouding van drie BV's en vier administraties in Twinfield. Inkoop facturen worden ingelezen via Basecone. Zeer goede kennis van Twinfield is vereist, kennis van Basecone is een pré. Bekendheid met factureren op basis van contracten en indexering is gewenst, evenals maken van urenfacturen…

Boekhouder met Kennis van Exact Globe

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 4 sepLaatst gewijzigd: 8 sep1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, We werken met Exact Globe en zoeken een boekhouder voor ongeveer 3 dagen/week in de regio Veenendaal. De inzet is tot eind 2017. Taken zijn ondermeer: debiteurenbeheer crediteurenbetalingen facturen inboeken kas, bank en giroboekingen salarisadministratie belastingaangifte (BTW, loonbelasting, VPB), CBS aangiften kolommen balansen en maandoverzicht maken Wie kan ons helpen?

Hulp bij SPSS Analyse (Korte Termijn)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 augLaatst gewijzigd: 17 sep2 reacties (match!)
Beste freelancers, Tijdens het analyseren van mijn resultaten in SPSS loop ik vast op het doen van bepaalde testen (Chi-square, T-toets enzovoorts). Via deze weg probeer ik iemand te vinden met kennis over SPSS die mij op korte termijn zou kunnen helpen om deze testen op een goede manier uit te voeren en te interpreteren. Bij interesse hoor ik graag van u.

Freelance Boekhouder/Belastingadviseur Gevraagd

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 augLaatst gewijzigd: 4 sep10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar een freelance boekhouder/belastingadviseur. We zoeken iemand met minimaal 5 jaar ervaring die alle verantwoording wat betreft administratie/boekhouding naar zich toe kan nemen. Bij jou op kantoor en bij mij op kantoor beiden moeten mogelijk zijn. We horen graag van je.  

PDF Bestanden Structureren

Budget: € 10 tot € 25 p.u.Geplaatst: 18 augLaatst gewijzigd: 18 aug7 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever moeten er gescande documenten worden geordend. Deze documenten zijn opgeslagen als PDF's en moeten worden voorzien van naam, datum en onderwerp in een vastgestelde structuur. Dit is geen hogere wiskunde, maar het is wel heel erg belangrijk dat dit secuur gebeurd. Ik verwacht dat dit ongeveer 4 tot 6 uur werk is. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van…

Accountant Gezocht voor Opstellen DGA Verklaring

Budget: € 40 tot € 70 p.u.Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 14 auggeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: een Accountant welke voor mij een DGA-verklaring kan opstellen voor het overdragen van pensioengelden. Voor verdere informatie a.u.b. contact opnemen.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad