Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Freelance Boekhouder voor Jaaraangifte Gezocht
Budget: € 15 tot € 40 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 23 feb8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een goede maar betaalbare boekhouder die mijn jaaraangifte wil doen. Het gaat om een jaaraangifte van een eenmansbedrijf. Ik ben in augustus begonnen met mijn bedrijf en heb de afgelopen 2 kwartaal aangiftes zelf gedaan.Ik heb in de periode 8 facturen verwerkt en ik heb uren,bonnetjes en dergelijke bijgehouden. Als er meer info nodig is om de prijs te kunnen bepalen, dan…
Boekhouder Gezocht (Kledingwebshop)
Budget: € 25 tot € 30 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 25 feb7 reacties (pauze)
Beste freelancers, voor onze kledingwebshop zoeken wij een nauwkeurige administrateur (liefst in de buurt van Utrecht) die kan werken in het online boekhoudprogramma e-boekhouden.nl en voor ons de inkomstenbelasting zou kunnen verzorgen. Hij/zij moet ook op de hoogte zijn van alle ins- en outs op het gebied van online verkoop en bij vragen advies kunnen geven. Wij horen van graag van u.
Boekhouder voor Mamut / Visma Software
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 febLaatst gewijzigd: 24 feb3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die kan werken met Mamut Enterprise E5 software. De kandidaat heeft hier ervaring mee. Belangrijk is het verwerken van de bankafschriften. Daarnaast het opstellen van jaarcijfers. Graag een reactie bij interesse.
Exact Online Opstart Assistentie Gevraagd
Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 16 febLaatst gewijzigd: 18 feb3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die kan helpen met het starten van het voeren van de administratie in Exact Online. Wij voeren ale jaren de administratie in Exact Compact en willen overstappen naar Exact Online. We zoeken iemand die ons wegwijs kan maken in deze nieuwe software. Bij interesse horen we graag van u.
Financieel Plan Controleren en Verbeteren (Arnhem)
Budget: € 20 tot € 25 p.u.Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 17 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn financieel plan (exploitatie en liquiditeit begroting) te checken. Ik ben zo goed als klaar met mijn plan, maar het financiële gedeelte is nog toe aan een controle. Wie kan mij daar mee helpen in de omgeving van Arnhem? Ik heb er zo'n 20-25 euro per uur voor over. Misschien kan ik zelf de aanpassingen doen, als er maar een expert is die mij zegt…
Klein Kledingzaakje Zoekt Freelance Boekhouder
Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 15 feb3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een kledingzaak en wij willen de volledige boekhouding gedaan hebben. Dit houdt in de omzet, jaarrekening etc. Het is waarschijnlijk niet veel werk omdat wij maar een klein bedrijfje zijn. Het werk moet bij ons op locatie worden uitgevoerd (Beek en Donk). Heb je interesse, dan horen wij dit graag.
Freelance Boekhouder Gezocht (Meerdere bedrijven)
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 20 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben zoek naar een boekhouder met veel verstand van regel- en wetgeving voor een langdurige samenwerking. Het gaat hier om meerdere bedrijven waarvoor de boekhouding goed en op tijd gedaan moet worden. Graag een reactie indien je beschikbaar bent.
Opmaken Financiële Gedeelte Ondernemingsplan (Horeca)
Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 9 febLaatst gewijzigd: 24 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren financieel adviseur (het liefst met een NOAB certificaat) die het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan kan doornemen, aanpassen/bijwerken. Het betreft een horeca onderneming dus ervaring hierin is een pluspunt. Wanneer de onderneming gerealiseerd gaat worden dan zal er vaker gebruik gemaakt worden van je dienste. Ik hoor graag van u.
Boekhouder Gevraagd (Agrarisch Bedrijf)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 13 feb5 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een boekhouder in verband met opstart agrarisch bedrijf in het buitenland (Zweden). Het budget is nader overeen te komen en thuiswerken is mogelijk. Bij interesse horen we graag van u.
Controleverklaring Opstellen voor Hypotheekaanvraag
Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 4 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een accountant die een controle kan doen op door mij opgestelde jaarstukken. Ik heb een verklaring nodig dat dit kloppend is. Het betreft een eenmanszaak. Opstelling door een accountant is noodzakelijk, daar het benodigd is voor een hypotheekaanvraag.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad