Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia
Illustrator voor Cadeau Concepten Gezocht
Budget: € 250 tot € 1500Geplaatst: 17:45Laatst gewijzigd: 17:45geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die voor ons bedrijf voor verschillende cadeau concepten en coherent concept kan ontwerpen. Het gaat om labels, kaften voor papierwaren. Onze klanten zijn te vinden in the woonaccessoire en cadeau artikelen hoek en wij denken aan een grafische/Scandinavische stijl. Als de klik goed is zullen er ook vervolgopdrachten uit voort kunnen…
Designer Gezocht voor Banners Google Adwords
Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 13:45Laatst gewijzigd: 14:514 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een designer die ervaringen heeft met het maken van banners voor Google Adwords. Het is voor ons belangrijk dat de designer naast grafische capaciteiten, ook advies geeft qua do's en don'ts op het gebied van advertenties. Zodat wij in een brainstormsessie tot een goed plan komen voor de juiste advertenties te ontwerpen, die aansluiten bij…
Persoonlijk Filmpje van Jonge Topsporter
Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 11:25Laatst gewijzigd: 14:186 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Om zich als jonge topsporter voor te stellen in de usa, zoek ik een filmer/editor die in ongeveer 3 uur zowel een introductie als zijn sportieve prestaties in een voorstelling kan filmen en editen. Het filmpje zal niet langer duren dan 4-5 minuten en wordt buiten competitie om gemaakt. Budget € 30 per uur / max 8 uur. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Fotograaf voor Zonnebrillen in Haarlem (Beperkt Budget)
Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 09:45Laatst gewijzigd: 15:196 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Gezocht: Een product fotograaf met Photoshop kwaliteiten Wie kan er zonnebrillen fotograferen zonder reflectie in de glazen voor niet een belachelijk hoge prijs? Het liefs zo snel mogelijk. Het gaat om 4 zonnebrillen Budget is 100- 150 euro Ik woon in Haarlem. Fotografie kan op locatie. Maar dan heel graag voorbeeld foto's laten zien. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn…
3D Tekening Maken voor Uitprinten van Metalen Heupfles
Budget: € 50 tot € 300Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 14:386 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Opdracht: 3D tekening stl file, voor het uitprinten van de tekening in metaal. Het object heeft de vorm van een ovale heupfles met schroefdop en is 2 cm groot. Ik heb reeds gedetailleerde 2D tekeningen met de maten! Graag een reactie.
Logo Sweater Lijn Ontwerpen
Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 27 aprLaatst gewijzigd: 17:4110 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben met spoed opzoek naar iemand die een logo kan ontwerpen voor mijn sweater lijn. Ik wil een adelaar rug met daarin het getal 7 verwerkt. Graag wil ik samen kijken hoe we de adelaar en het getal 7 op een zeer moderne manier kunnen combineren en dat tot een super vet kleding logo kunnen om toveren.  Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Logo en Huisstijl Ontwerpen Nieuwe Praktijk
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27 aprLaatst gewijzigd: 08:4210 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een logo laten ontwerpen inclusief opzet voor huisstijl (rechten vrij). Ik vind het erg leuk om er zelf mee verder te gaan en het te optimaliseren maar heb graag een begin. Ik moet mijn praktijk nog opstarten dus mijn budget is beperkt budget. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. 
Creatieve Luxe logo Designer Gezocht
Budget: € 30 tot € 100Geplaatst: 27 aprLaatst gewijzigd: 09:206 reacties
Beste freelancers, Voor mijn evenementenorganisatie wil ik graag mijn logo vernieuwen. Wij organiseren club feesten en willen graag een logo die volgende elementen kan uitdragen. Modern, exclusief, chique, sexy, trendy, extravagant, klasse en stoere uitstraling. Ook komt dit logo op T-shirts, petten en strandlakens. Mijn logo is een roos en aardbei in elkaar geïntegreerd. Dit moet zo blijven…
Illustrator Massage Cursus gezocht
Budget: € 25 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 aprLaatst gewijzigd: 16:3510 reacties (pauze)
Beste illustratoren, Ik ben net begonnen met mijn eigen massagesalon. Nu wil ik ook massage cursussen gaan geven en hierbij ben ik opzoek naar iemand die een paar tekeningen kan maken. Deze tekeningen zullen gebruikt worden tijdens de cursus om voor meer duidelijkheid te zorgen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. 
Fotograaf op Feest (15-09-17)
Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 26 aprLaatst gewijzigd: 26 apr3 reacties
Beste freelancers, Op 15 september 2017 geef ik vanaf 20.30 uur een feest. Het feest zal duren tot 01.00 uur en ik vind het leuk als er een fotograaf aanwezig is die foto's kan maken in de trant van een Photobooth. Graag hoor ik wat u te bieden heeft.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad