Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Op Weg Helpen met Adobe Illustrator

Budget: € 150 tot € 400Geplaatst: 14:05Laatst gewijzigd: 19:424 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Graag wil ik 4 tot 5 keer adobe illustrator (mode) lessen krijgen van een expert illustrator. Mijn kennis van Adobe is helaas onvoldoende voor mijn boek project. Als iemand mij hierin les kan geven kan ik dit verder oppakken. Ik wil in januari beginnen  met de lessen en stel voor dit 1x per week in te plannen. Mijn maximale budget hiervoor is 400 euro. Wie kan me helpen?  

Realistische Persoonlijke Tattoo Ontwerpen

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 10:45Laatst gewijzigd: 15:104 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een tattoo voor mij wil ontwerpen. Ik wil de tattoo op mijn kuit en de tattoo zal rond de 20 cm hoog moeten worden. Ik wil een realistische tattoo. Ik weet precies wat ik wil maar kan het zelf niet tekenen. Bij interesse hoor ik het graag.

Videograaf voor Bruiloft op 6 Juli (Utrecht)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 10:05Laatst gewijzigd: 16:346 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een deel van onze bruiloft wil vastleggen op video. Hoeft (nog) geen professional te zijn. Budget is eigenlijk al overschreden, dus we zijn aan het kijken naar de mogelijkheden. De bruiloft is op 6 juli 2018. Bij interesse horen we het graag.

Afstuderende Illustrator zoekt Kinderboekenschrijver

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 13:094 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor mijn opleiding Communication and Multimedia Design ben ik voor mijn afstuderen op zoek naar een kinderboekenschrijver die zoekende is naar een illustrator dat zijn of haar beeldende verhalen tot leven kan brengen. Een deel van mijn afstuderen bestaat uit een vrij project waarin ik mezelf ga ontwikkelen in iets wat ik het allerleukste vind. Een opdracht waar ik niet lang over…

Animatiefilm Laten Maken (10-15 Minuten)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 09:05Laatst gewijzigd: 12:567 reacties (nieuw)
Beste Freelancers, Graag ben ik opzoek naar iemand die goed animatie filmpjes kan maken. Dat betreft in een vorm van tekenfilms. Duur ongeveer 10 max 15 min. Mijn vraag is als het mogelijk is om het produceren van een animatiefilmpjes? Alvast dank u en hoor het graag van u.

3D CAD Designer voor Telefoonhoesjes Gezocht

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 19 novLaatst gewijzigd: 11:393 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 3D CAD file designer, voor telefoonhoesjes. Mocht je ervaring hebben met 3D CAD files, dan zie ik graag een reactie tegemoet. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.   

Tekenaar voor Geboortekaartje Gezocht (Den Haag)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 18 novLaatst gewijzigd: 15:0210 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een geboortekaartje zijn wij op zoek naar een tekenaar. We willen graag een leuke, levendige tekening in zwart wit en hebben al een duidelijk idee over het totale plaatje. Het zou fijn zijn als we op korte termijn in ieder geval één keer om de tafel kunnen zitten om even ideeën uit te wisselen. Wij wonen zelf in Den Haag. Graag een reactie bij interesse.

Ontwerpen van Grote Visuals op Kantoorwanden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever die een aantal visuals kan ontwerpen. Deze visuals worden op een drietal grote wanden geplaatst op onze kantoren en dienen uit te stralen waar onze organisatie voor staat en naartoe wil. Hiervoor zoek ik een creatieve freelancer die op basis van onze input iets moois kan maken (denk aan een mix van verschillende…

Aanpassen STL Bestand van Sieraadontwerp

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel .stl bestand kan aanpassen. Ik heb mijn sieraadontwerp als STL bestand waarvan enkele maten aangepast moeten worden. Het gaat om een object met twee cirkels die in diameter aangepast moeten worden, net iets moeilijker dan alleen maar schalen omdat de verhoudingen veranderd moeten worden. Bij interesse hoor ik het graag.

Videograaf voor Bruiloft Gezocht (2 December)

Budget: € 350 tot € 700Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 10:1411 reacties
Beste freelancers, Voor ons huwelijk in regio Utrechtse Heuvelrug, zijn wij op zoek naar een videograaf die graag op 2 december van 13.00-21.00u bij ons kan komen filmen. Graag ontvangen wij een weddingclip en indien mogelijk alle ruwe data.  Schatting kosten: 700,- Bij interesse horen we het graag.