Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies
Businessplan Laten Maken (Indonesische Toko)
Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 14 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij hebben de nodige gegevens voor een businessplan en is voor 70% klaar, maar heeft een finishing touch nodig. Het gaat om het opzetten van een centrale keuken en franchiseketen van Indonesische toko's. Kunt u ons helpen? Dan horen we graag van u.
Businessplan (Financieel) voor Online Travel Agency
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 13 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een business model laten maken van max. 4 pagina's en een ondernemingsplan voor een Online Travel Agency/touroperator . Er is al een start gemaakt, het gaat nu vooral om het financieel plan. Ik wil graag dat deze eind februari gereed is. Ik kijk uit naar jullie reacties.
Ondernemingsplan voor Kledingwinkel
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 janLaatst gewijzigd: 13 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professional die een ondernemingsplan voor mij wil schrijven. Het plan is voor een kledingwinkel. In uw reactie zie ik graag een indicatie van de prijs tegemoet. Alvast bedankt!
Bedrijfsplan en Financieringsplan voor Rooftopbar
Budget: € 250 tot € 400Geplaatst: 12 janLaatst gewijzigd: 14 jan4 reacties
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een bedrijf/financieringsplan voor een shisha-lounge-rooftopbar wilt maken! Ik zoek bij voorkeur iemand die ervaring heeft in deze branche en weet wat er aangevraagd moet worden ook aan vergunningen en etc.. Mijn budget is ca. 400,- Wie kan mij helpen?
Hulp bij Ondernemingsplan Startend Handelsbedrijf
Budget: € 150 tot € 500Geplaatst: 6 janLaatst gewijzigd: 12:329 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij een ijzersterk ondernemingsplan kan schrijven. Ik ben een starter en wil gaan beginnen in de handel (algemeen). Het liefst zoek ik iemand in de buurt van Haarlem,Leiden,Hoofddorp. Ik heb het plan o.a. nodig voor een starterskrediet. Bij interesse hoor ik graag van u.
Ondernemingsplan Laten Maken (Webshop)
Budget: € 300 tot € 400Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 6 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een kant en klaar ondernemersplan laten maken van A tot Z. Het is voor een webshop (eenmanszaak), en ik wil dit graag inclusief een marketingplan. Ik heb géén financiering van de bank nodig omdat ik alles via dropshipping wil laten verlopen, dus geen eigen investering. Mijn budget gaat tot 350 euro . Wie kan mij helpen?
Adviseurs en Coaching voor Seminars (Rotterdam)
Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 7 jan5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een nieuw project in Rotterdam, ben ik op zoek naar experts die graag hun kennis willen delen. Specialisten met passie voor hun vak en die het leuk vinden om hun kennis met een groter publiek te delen. Heb jij de kracht om op een leuke en heldere manier je boodschap over te brengen, dan kom ik graag in contact met jou? Dit kan zijn in de vorm van een workshop of een seminar.…
Ondernemingsplan Plus Financieringsoverzicht
Budget: € 50 tot € 175Geplaatst: 2 janLaatst gewijzigd: 3 jan5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemersplan kan maken voor het overnemen van een kapsalon. Ik heb het plan nodig voor de financiering die ik voor de overname nodig heb. Dus ik zou ook graag een financiële onderbouwing willen toevoegen. Daarnaast zou ik het fijn vinden als iemand mij kan helpen bij mij op locatie (omgeving Boskoop Z-H). Wie kan mij helpen?
Uitgebreid Businessplan met Marktonderzoek
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 janLaatst gewijzigd: 3 jan9 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer die alle ins en outs kent bij het schrijven van een ondernemingsplan. Denk daarbij aan het opstellen van het marketingplan, financieringsplan,  het idee goed en duidelijk omschrijven.. Het doel is om samen een volledig ondernemingsplan te schrijven zodat ik die uiteindelijk aan diverse (potentiële) investeerders kan presenteren. …
Hulp bij Statistische Gedeelte van Thesis
Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 30-12-2016Laatst gewijzigd: 31-12-20162 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met de statistische gedeelte van mijn masterthesis. Helaas heb ik zelf minimale kennis van STATA. De data is al verzameld, maar met het voorbereiden van de dataset, het draaien van de regressies en de interpretatie zou ik graag hulp krijgen. Graag zou ik hier zo snel mogelijk mee aan de slag gaan. Bij interesse hoor ik graag.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad