Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D Afbeeldingen van Matrassen en Sfeerimpressies

Opdracht ID: 49920

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 jan
Reacties: 9
Locatie: Heerenveen, Friesland
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Na een 2-tal jaren te hebben samengewerkt met een 3D specialist voor onze visualisaties van matrassen/sfeer impressies, is deze samenwerking geëindigd en zijn wij op zoek naar iemand die zijn werk kan voortzetten.

Het zijn afbeeldingen die je o.a. kunt vinden in onze webshop ***.nl en in de bijlage.
- Ben je geïnteresseerd in dit werk ? Zo ja, dan zou ik graag een prijs willen weten wat een dergelijke afbeelding per stuk kost?
- Soms gaat het om een aanpassing in een reeks afbeeldingen, bij nieuwe programma's het opnieuw opbouwen, sfeerimpressies (complete kamers) - soms klantordergestuurde opdrachten.

De offerte prijzen moeten verdeeld worden in 3 categorieën 1) aanpassingen  - 2) nieuw  -3) sfeerimpressie. De vraag om hoeveel afbeeldingen het jaarlijks gaat wisselt en is afhankelijk van het activeren van nieuwe programma's, maar ga ervan uit dat het tussen de 100-200 eenheden per jaar gaat.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl. Bij interesse kunnen wij uiteraard een link naar onze website delen.

3D tekenaars die hebben gereageerd (9)

Irene
Irene
19-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
19-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Gentza
Gentza
20-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
20-01-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ids
Ids
21-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Hans
Hans
19-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rinke
Rinke
19-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Herman
Herman
20-01-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joris
Joris
20-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance 3D en CAD opdrachten

3D Tekeningen voor Auto Theorie Cursus

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die afbeeldingen om een auto theorie examen te oefenen kan uittekenen in 3D tekeningen. Het betreft in totaal ca. 500 afbeeldingen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totale prijs en een inschatting hoelang het gaat duren. Ik kijk uit naar jullie reacties.

Freelancer Gezocht die met Solid Works 3D Modelleert

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die van het volgende voor mij kan modelleren: een systeemplafondplaat die werkt als een klimaatplafond (ventilatie, verkoeling, verwarming). Er zit best spoed achter en 50 euro per uur is het budget. U kunt mij de hele weekend bellen.

Technisch Tekenaar voor Luxe Tassenmerk

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Ik ben bezig met het opzetten van een luxe tassenmerk. Ik heb al prototypes laten maken bij een atelier, die hebben gewerkt vanuit een simpele schets met de hand. Ik zou nu graag de stap zetten de tassen te laten produceren bij een fabrikant in Italië. Alleen heb ik hiervoor gedetailleerde technische tekeningen nodig. Daarom ben ik opzoek naar iemand die deze voor mij kan vervaardigen.…

Bouwtekening van Huisje in AutoCAD

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ik heb een aantal foto's van bouwtekeningen van een huisje en wil dat in AutoCAD gezet hebben. Het gaat om 4 gevelaanzichten, 2 bovenaanzichten en 2 doorsneden. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Liften Tekenen in s Heerenberg

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer voor het tekenen van onze liften. Het zal circa 8-16 uur werk zijn. Graag op onze locatie in 's-Heerenberg. Bij interesse hoor ik graag van je.

3D Bouwtekening van Hond

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die voor mij een 3D ontwerp kan tekenen in de vorm van een liggende of zittende hond. Hij mag 2 meter hoog zijn en 1.5 meter breed, daar mag in het kader van het ontwerp van afgeweken worden. De hond wil ik maken van stevig gaas en gewalst staal, zodat hij doorzichtig wordt. Hij moet dubbel zijn, met een tussenruimte van 30 a 40 centimeter, omdat…

Bouwkundig Tekenaar Gezocht (Plattegrond)

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik zoek tekenaar voor: Plattegrond van de begane grond en verdiepingen bestaand en nieuw (schaal 1:100, voorzien van maatvoering);   Tekening van de voorgevel bestaand en nieuw (schaal 1:100, voorzien van maatvoering); Detail van de opbouw van de nieuwe buitengevel; (schaal 1:10, type isolatiemateriaal en isolatiewaarde (Rm) aangeven) Doorsnede tekening ter plaatse van de nieuwe…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht