Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

WordPress Plugin Maken voor Google Drive

Status:
Match!
Geplaatst op:
10 maart 2015 08:25
Opdracht ID:
18696
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 250
Locatie:
Apeldoorn, Gelderland

Opdrachtomschrijving

Beste Hoofdkraan.nl-programmeurs,

Wie kan een WordPress plugin maken die files uit een publieke Google drive folder toont in UL-list. Ik kan namelijk niet uit de voeten met PHP, vandaar mijn vraag.

Het gaat om het volgende:

Je zou willen dat je in een bericht of pagina een shortcode plaatst als
[gFolder 'folderId', 'zoekTerm','order']

In Google Drive is een folder geïdentificeerd met een Id als
"MOKgh9lncF2UxY-NXF58v3eVJ5jnXUK_T"
Zoekterm bedoelt: voorkomend in de naam van de file
En de orde kan zijn naam of date_created of reverse date_created

Om dit te bereiken zou je in Google Apps Script iets doen als

var folder = DriveApp.getFolderById(folderID);
var files = folder.getFiles();
while (files.hasNext()){var id = files.next();[etc etc etc]}

Wie kan mij helpen met deze opdracht? Graag hoor ik van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
PHP Expert Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die PHP source code kan omzetten naar C++.    Ik heb een programma laten schrijven voor de Raspberry maar moet nu uitgerold worden.  PHP kan ik niet beveiligen.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Freelancer Gezocht met Ervaring in CodeIgniter
Beste freelancers,    Voor meerdere dagen in de week zijn wij op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met CodeIgniter.    Het betreft een opdracht die voor het komende jaar regelmatig werk oplevert. Werken op locatie (omgeving Utrecht) is gewenst.    Gaarne alleen reageren als je je kunt vinden in dit profiel.
Bilthoven € 20 tot € 50 p.u.
Uitbreiden van CRM en IT Infrastructuur
Beste freelancers,    Ben op zoek naar een ervaren programmeur om onze bestaande CRM en IT infrastructuur verder helpen uit te bouwen, vandaag is alles in PHP, JQuery etc... gemaakt. Daar we voor een zakelijke uitdaging/doorbraak staan is er dringend iemand nodig die minimum 40 uur per maand kan bezig zijn met de verdere evolutie van ons…
€ 30 tot € 50 p.u.
Developer Symphony Gezocht (PHP, MySQL)
Beste freelancers,    We hebben een custom applicatie in gebruik die gemaakt is in Symphony, die statistieken maakt van logs van email verkeer registreert. We willen enkele bugs eruit hebben, en wat extra functies toevoegen.    Bugs op zeer korte termijn (developer die het gemaakt heeft is niet beschikbaar), planning vwb extra features…
Ede € 20 tot € 80 p.u.
Mollie Integratie in PHP met Spoed
Beste freelancers,    Ik heb een programma gekocht genaamd Freelance cockpit2, via Envato. Nu zoek ik iemand met kennis van PHP die Mollie kan integreren. Op dit moment werkt het programma met PayPal en andere Amerikaanse betaal gateways.    Graag met spoed een reactie.
Hengelo € 30 tot € 40 p.u.
PHP Programmeur Bouwen Cursusomgeving
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur die ervaring heeft met laravel of vergelijkbaar framework. Daarnaast moet je bekend zijn met jquery, Bootstrap, Versie beheer git, Less, Grunt en Postgres.    We zouden graag een opdracht willen aangaan voor circa 40 uur werk. Het uurloon zal tussen de €40 - €50…
Amsterdam € 40 tot € 50 p.u.
Aantal Bugs Oplossen in phpFox
Beste freelancers,    Ben je bekend met phpFox? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdracht is een paar foutjes/bugs eruit halen, in sommige modules.    Dus heb je ervaring met phpFox en ben je beschikbaar voor deze klus? Dan zien we graag een reactie tegemoet.   
Loosdrecht € 30 tot € 40 p.u.