Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Website Bouwen voor Online Psychologische Hulp

Geplaatst op:
14 november 2013 12:14
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
14727
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 600
Locatie:
Wageningen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Voor ons nieuwe bedrijf zoeken wij een webdesigner die een mooie website van 5 pagina's met contactformulier en vragenlijst kan maken. Zodra cliënten de vragenlijst hebben ingevuld, willen we hiervan graag een seintje (e-mail) krijgen.

Wij willen een bedrijf starten waarbij we mensen met psychologische problemen zowel online als thuis hulp aanbieden. We willen op de website ook een aantal afbeeldingen om onze methoden te verduidelijken. Ook zouden wij graag op de eerste pagina van zoekmachines te zien willen zijn indien mensen op zoek zijn naar psychologische hulp.

Wij vragen ons af wat de kosten van verschillende plaatsen op de eerste hitpagina van een zoekmachine zijn. Wij twijfelen nog over het inbouwen van een chatfunctie dus we zouden graag de meerprijs hiervan willen weten. Ook zouden we graag clienten de kans willen bieden om hun mening over onze hulp willen laten geven door middel van het plaatsen van een recensie op de website. We zouden graag willen weten wat de serverkosten zijn en andere bijkomende kosten (zoals onderhoud enz.). En is het mogelijk, na afloop van de bouw van de website, om nog wijzigingen aan te brengen qua tekst en layout?

Wij zien uw reactie graag tegemoet!
Alvast bedankt.

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

Natascha Natascha 03-12-2013
referentiesterren
8 referenties
Dennis Dennis 14-11-2013
referentiesterren
19 referenties
Didi Didi 14-11-2013
referentiesterren
4 referenties
Gido Gido 14-11-2013
Geoffrey Geoffrey 14-11-2013
Jan-Willem Jan-Willem 14-11-2013
Wim Wim 14-11-2013
referentiesterren
10 referenties
Raymond Raymond 14-11-2013
referentiesterren
4 referenties
Barry Barry 30-11-2013
referentiesterren
19 referenties
Nico Nico 30-11-2013
Maikel Maikel 30-11-2013
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Squarespace Ondersteuning Gevraagd
Beste freelancers,    Ik heb zelf een website gemaakt in Squarespace, maar ben nog niet helemaal tevreden. Ik zoek een Squarespace specialist die me kan helpen om de puntjes op de i te zetten, zowel technisch als design.  Ik denk dat het over een dagdeel werk gaat.    Ik hoor graag wat er mogelijk is.
14 sep
Website Aanpassen (Update, Agenda)
Beste freelancers,    Ik run sinds 2004 een eenmansbedrijf als coach waarin trauma verwerking een steeds groter item is, en daarnaast werk ik als zelfstandig verpleegkundige. Ik heb daarin ook wat teksten aan te passen op mijn huidige website. Mijn website is dringend aan een modern jasje toe met een kleine pagina voor mijn verpleegkundige…
12 sep
Hulp bij Wix Website (Tweetalig)
Beste freelancers,    Voor mijn Wix website wil ik een tweetalige site (nu alleen in Nederlands).    Ik loop zelf vast op de ankers en boeking systeem gekoppeld aan de template. De teksten zijn al vertaald, al het voorwerk gedaan. Het gaat puur om de laatste stappen.    Alvast bedankt.
12 sep
Vernieuwen van Klantenportaal (Ontwerp en Functionaliteit)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons klantenportaal naar het volgende level kan tillen met een state of the art ontwerp en het toevoegen van extra functionaliteit.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
6 sep
PHP CMS Ontwikkeling met Koppelingen naar HTML Website
Beste freelancers,    Wij willen graag hulp bij de CMS ontwikkeling voor een website van een klant. Wij hebben een klant die een online back office in combinatie met een HTML website wil hebben.    Het concept van onze klant is duidelijk:    Het is een internationaal platform waar hotel zich kunnen aanbieden(de hotels…
6 sep
WordPress Website Voorzien van CMS en XML-Koppeling
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een gepassioneerde freelancer die een (nog te ontwikkelen) WordPress- of andere website kan voorzien van een werkbaar CMS plus daar een XML-koppeling vanuit onze partner aan kan hangen.    Het betreft een site waarop vakanties in hotels worden aangeboden. B2C. Ik hoef niet direct een offerte,…
4 sep
Ruby on Rails Developer Gevraagd (Utrecht)
Beste freelancers,    Momenteel zijn we op zoek naar een Ruby on Rails developer voor een opdracht in Utrecht. We zoeken iemand die voor minimaal 4 dagen per week (voorkeur voor 5 dagen per week) beschikbaar is, voor de duur van ongeveer een maand.    Eén van de webapplicaties van de klant moet een upgrade ondergaan. Deze…
4 sep