Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler/Tolk (NL - Russisch) Gezocht (SPOED!)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
17 juni 2013 12:53
Opdracht ID:
13446
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 1500
Locatie:
617 , Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste professional,

Ik wil graag zo spoedig mogelijk (liefst vandaag) een concept van levering van 2.362 woorden laten vertalen door een professionele vertaler Nederlands-Russisch. Uiterlijk woensdag 19 juni.

Daarnaast, maak ik graag van de beëdigde tolk/vertaler gebruik om aanwezig te zijn bij het ondertekenen van een akte van levering van een pand. De aanwezigheid van de tolk is wenselijk omdat de inhoud van de akte moet vertaald worden aan de koper. De locatie is Maastricht, en zal spoedig na de vertaling van het document worden ingepland. Indien mogelijk morgen al. 

Graag uw bod, voor zowel de vertaling als de tolkdienst, indien mogelijk. Bedankt alvast. 

Bijlage: geanonimiseerd document. 
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Margreet
DEVENTER
Ik ben een zeer ervaren tolk Russisch, beëdigd en ingeschreven bij het bureau BTV in Den Bosch voor juridisch geschoolde tolken. Bovendien heb ik ervaring met het tolken voor notarisseen,...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Italiaanse Tolk voor bij een Meeting (Veendam)
Beste freelancer,    Wij zijn een bedrijf dat magnesium verkoopt (opname via de huid). Voor een distributeurs meeting hebben wij voor onze Italiaanse klant een tolk nodig. Het betreft 16 febr. 2016. De klanten krijgen een rondleiding bij Nedmag waar de grondstoffen voor onze producten gewonnen worden. Er zal ook een lezing gegeven worden.…
Veendam € 15 tot € 40 p.u.
Vertaler Gezocht voor Verkoopakte (Nederlands - Russisch)
Beste freelancers,    Voor een tolk klus tijdens een koop akte bij een notaris kantoor in Utrecht, zoeken wij voor eind mei een Nederlandstalige tolk Russisch.    We willen graag eerst kennis maken.    Bij voorbaat dank voor jullie reactie.   
Utrecht € 200 tot € 400
Franse Vertalingen van Website Nakijken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn website nakijkt op de Franse vertalingen door deze te vergelijken met de Nederlandse of Engelse vertalingen.    Het betreft een website voor scansoftware. Uiteraard kan ik de link naar de website bij interesse toesturen.
Urk € 50 tot € 100
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600
Engelse Tekst (NDA) Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil een NDA vanuit het Engels vertaald hebben naar het Nederlands.    Het betreft 3 pagina's en we hebben een budget van maximaal 500 euro.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Wolfheze € 25 tot € 500
Website met Juridische Teksten Vertalen NL naar Eng
Beste freelancers,    Graag wil ik mijn website laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. De website heeft niet heel veel content, maar het gaat wel om een pagina of acht.    Een van de onderdelen is de Algemene Voorwaarden. Deze bestaan uit algemene juridische teksten. Het zou prettig zijn als je daar inhoudelijk een weg…
Amsterdam € 200 tot € 300
Vertalen van Software Handleiding (Nederlands - Engels)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van een handleiding credit management software van Nederlands naar Engels, in totaal zo'n 30.000 woorden.    Ben je beschikbaar voor deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
Noordwijk € 20 tot € 40 p.u.