Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Nederlands-Engels Gezocht voor Website/Offerteteksten

Geplaatst op:
7 november 2014 13:23
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
17397
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Leiden, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek naar een vertaler die o.a. website- en offerteteksten van het Nederlands naar het Engels kan vertalen. Graag op zo'n manier dat het voor een native speaker uitstekend is!

Het gaat om totaal ongeveer 1500 - 2000 woorden. Graag ontvang een prijsopgave per 500 Nederlandse woorden en een indicatie van hoe snel de vertalingen gemaakt kunnen worden. De Nederlandse teksten kunnen rond 11 november worden aangeleverd.

Enkele voorbeelden en referenties worden op prijs gesteld.

NB: het gaat om een startend bedrijf dus wij zijn niet in staat om de hoofdprijs te betalen:-)
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Jamie Jamie 07-11-2014
Jacqueline Jacqueline 07-11-2014
referentiesterren
1 referentie
Agnes Agnes 07-11-2014
referentiesterren
4 referenties
Abhishek Abhishek 07-11-2014

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Kleine Vertaalopdracht NL-Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede vertaler om een engelse tekst van 2 pagina's te vertalen naar het Nederlands.    Ook dient er een tekst van het Nederlands naar het Engel verstaald de worden van 1 pagina.  De totale opdracht bestaat uit 3 pagina's.    Alvast bedankt voor jullie reacties.
16 aug
Vertalen Engelse Website naar Duits, Spaans en Frans
Beste freelancers,    Wij hebben een Engelstalige webshop in cosmetica producten.    Wij zoeken freelancers die ons kunnen helpen deze website te vertalen naar het Duits, Spaans en Frans.    Wij kijken uit naar jullie reacties.
16 aug
Vertalen Algemene Voorwaarden Nederlands - Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het vertalen van de Algemene voorwaarden van onze onderneming.    Het dient vertaald te worden van het Nederlands naar Engels en het gaat om ca. 1600 woorden.    Wie kan mij helpen?
16 aug
Juridische Tekst Vertalen (FR-NE, Landbouwbedrijf)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een vertaalopdracht. Het gaat om de vertaling van juridische tekst met betrekking tot de regelgeving van een landbouwbedrijf van het Frans naar het Nederlands.    Het betreft 42 pagina's met in totaal 10195 woorden. Ruime levertijd circa 2 werkweken.   …
15 aug
Vertaalwerk (Website, NL-EN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een website vanuit Nederlands naar het Engels.    De website kan ik u bij interesse toesturen en thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Ik hoor graag van u.
15 aug
Flexibele Vertaler Nederlands-Frans Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een Nederlands-Frans vertaler die op (on)regelmatige basis korte stukken tekst kan vertalen. Vaak ad-hoc, korte zinnen die snel moeten worden vertaald. Ik zoek dus iemand die dit kan, flexibel is, dus ook open staat voor kleine opdrachten (soms slechts 1 of twee zinnen) en snel op kan leveren.    Het…
15 aug
Aanbesteding Vertalen Engels - NL (Elektrotechniek)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand voor de vertaling van een aanbestedingsdocument, het dient vertaald te worden van het Engels naar het Nederlands.    De tekst is een licht technische tekst binnen de elektrotechniek.  Het bronbestand omvat ruim 16000 woorden en wij ontvangen het vertaalde document graag z.s.m.
14 aug