Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Gezocht (Hongaars - Nederlands)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
3 december 2012 11:45
Opdracht ID:
11009
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
1261, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik wil een contract van ongeveer 900 kb (geen idee hoeveel woorden, maar het is anderhalf A4 groot) nu laten vertalen van het Hongaars naar het Nederlands.

Ik hoor graag van u!
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Zsuzsa
Lunteren
Graag zou ik deze opdracht voor u willen doen. Ik ben geboren en getogen in Hongarije en woon sinds 1999 in Nederland. Ik heb ervaring met vertalen en de beheersing...
Frans
Groningen
Ik ben een ervaren vertaler (ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers, rbtv) en vertaal uw document vlot en nauwkeurig. Het resultaat wordt een door een Nederlander geschreven tekst...
Réka
Dordrecht
Beste heer, mevrouw, Graag wil ik uw document vertalen onder de volgende prijsspecificatie: 120 euro voor voor de vertaling 100 euro service fee van Hoofdkraan Totaal: 220 euro Ik kan...
SD
Rotterdam
Geachte heer, Hierbij mijn aanbod voor het vertalen van uw contractdocument. Gezien de groote hiervan denk ik met een uur of 4 hiermee bezig te zijn. Mijn vriendin is een...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling Boek van Pools naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil graag een boek laten vertalen van het Pools naar het Nederlands.  Het betreft een boek van 500 bladzijden.    Wie kan er Pools lezen en dit omzetten naar een leesbaar Nederlandstalig boek?     
Kampen € 16 tot € 18 p.u.
Engelse Tolk bij Notaris voor Hypotheekakte
Beste freelancers,    Op 28 december 2016 hebben wij een beëdigde Engelstalige tolk nodig voor het passeren van een koop en hypotheekakte bij de notaris in Utrecht.    Ons budget is 150-250 euro.    We horen graag van u.
Utrecht € 150 tot € 250
Scriptie Vertalen Nederlands - Engels
Beste freelancers,    Voor mijn scriptie ben ik op zoek naar iemand die mijn scriptie samenvatting kan vertalen. De samenvatting moet van het Nederlands naar het Engels vertaald worden.    Het betreft maximaal 2 A4tjes en moet uiterlijk 30 december af zijn. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Heeft u interesse,…
Panningen € 30 tot € 50
Diploma en VOG Vertalen naar Roemeens
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een visum in Moldavië moet mijn dochter haar diploma en VOG laten vertalen in het Roemeens. Ze wil alleen een beëdigd vertaler.    Graag een reactie bij interesse.
Pesse € 75 tot € 100
Teksten Vertalen (NL-EN, Metaalbedrijf)
Beste freelancers,    Ik heb een tekstschrijver nodig om een Nederlandse tekst naar het Engels te vertalen.    Het zijn verschillende korte teksten over een metaal bedrijf, in totaal zijn het ongeveer 1280 woorden.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Veenendaal € 10 tot € 30 p.u.
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250
Engelse Ondertiteling voor Bestaand Filmpje
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Engelse ondertiteling kan toevoegen aan een bestaand filmpje dat voor ons voedingscentrum is gemaakt door RTL Nederland.    Het Filmpje is Nederlandstalig en duurt in totaal 2 minuten.  Wie kan ons helpen?   
Almere € 20 tot € 80 p.u.