Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Frans - Duits Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
24 oktober 2011 11:18
Opdracht ID:
6624
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 50 tot € 51 p.u.

Opdrachtomschrijving

Mega-aanvraag van grote bouwer van infrastructuur van gebouwen in Europese aanbesteding. Totaal project: min. 200.000 woorden in Word en ook nog 4 Excel bestanden waarvan 2 min. 500 regels bevatten. Tekst bevat technische termen over bijv. ventilatie, aanleggen bekabeling en electriciteit, installeren grootkeuken etc. Levertijd: eind november. Daarom op zoek naar meerdere vertalers die werken met Trados en beschikbaar zijn. Stuur CV en woordprijs (liefst brontaal) voor vertaalbureau, graag asap reageren.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Joel
Den Haag
Ik ben onmiddelijk voltijd beschikbaar voor deze opdracht. Ik heb veel ervaring met vertalen uit het Frans en ben moedertaalspreker Duits. Ik heb de mogelijkheid om de vertaling te laten...
Bram
Bosschenhoofd
Hallo, Graag wil ik hiermee helpen. Met betrekking tot ventilatie en elektrisch zeker. Ruim 30 jaar werkzaam bij/voor engineering bureaus. Ben geen 'echte' vertaler, maar wel veel met engels en...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250
Engelstalige Video's Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Tien, online redelijk eenvoudig Engelstalige video's van in totaal 208 minuten, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 400 tot € 800
Vertaler voor Webteksten Duits, Frans en Engels
Beste freelancers,    Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een professionele vertaler van het Nederlands naar het Duits, Frans en Engels.    Onze webshop levert persoonlijke prints voor ondermeer fotobehang, deurstickers, muurstickers, textiel etc.    Wie kan ons helpen met de vertaling van onze website?
Boskoop € 500 tot € 750
Vertalen Zakelijk Brief naar Business English
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar native English speaker die een Nederlandse brief kan vertalen naar Business English. De vertaal klus heeft grote spoed.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 40
Complete Site Laten Vertalen (NE-DU)
Beste freelancers,    Ik wil graag een complete site laten vertalen van Nederlands in Duits De vertaling moet als het kan de komende week gereed zijn. Het moet wel een professionele vertaling zijn zonder grammaticale fouten.    Ieder stukje tekst moet zorgvuldig vertaald worden. Dat mag zowel vanuit het Engels als vanuit het Nederlands.…
Urk € 150 tot € 250
Italiaanse Tolk voor bij een Meeting (Veendam)
Beste freelancer,    Wij zijn een bedrijf dat magnesium verkoopt (opname via de huid). Voor een distributeurs meeting hebben wij voor onze Italiaanse klant een tolk nodig. Het betreft 16 febr. 2016. De klanten krijgen een rondleiding bij Nedmag waar de grondstoffen voor onze producten gewonnen worden. Er zal ook een lezing gegeven worden.…
Veendam € 15 tot € 40 p.u.
Website Vertalen naar Engels, Frans en Duits (Transportbedri...
Beste freelancers,    Opdracht: vertaling van website voor transportbedrijf vanuit het Nederlands naar Engels, Frans en Duits. 1800 woorden per taal, ik zoek een vertaler(s) die thuis is (zijn) in de transportsector.    Alleen native speakers kunnen reageren.  Graag zsm offerte en levertijd.
Moergestel € 100 tot € 500