Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Engels - Portugees (Brazilië) Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
8 mei 2012 09:58
Opdracht ID:
8938
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
1096, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Vertaler Engels - Portugees (Brazilië) gezocht voor het vertalen van een website!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren vertaler Engels - Portugees, het liefst met kennis op het gebied van finance/business.

De vertaler moet deze week beschikbaar zijn voor een briefing op kantoor in Amsterdam (1 hele dag beschikbaar). Totaal zal het gaan om zo'n 13.000 woorden vertalen.

Bij reactie graag CV toevoegen. Ik zie jullie reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet,
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

simone
Den Haag
Dear Sir, Following you post please find attached my cv. I am a native portuguese speaker and I also fluent in english. During University I took courses in translation and...
Michael
Brussel
Beste, het is al een tijdje geleden dat u deze opdracht online heeft gezet. Staat zij nog steeds open. Ik ben in ieder geval een ervaren vertaler. Mijn cv vind...
Allard
Amersfoort
L.S. hierbij reageer ik op uw vacature voor een freelancer die uw website kan vertalen vanuit het Engels naar (Braziliaans-) Portugees. Mijn lees- en schrijfvaardigheid in het Engels is uitstekend;...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaler Engels Gezocht voor Website
Beste freelancers,    Wij willen graag onze website beschikbaar stellen in het Engels.    Zowel de homepage als alle overige landingspagina's moeten vanuit het Nederlands vertaald worden naar het Engels.     We zijn benieuwd naar uw offerte.
Breda € 150 tot € 250
Italiaanse Tolk voor bij een Meeting (Veendam)
Beste freelancer,    Wij zijn een bedrijf dat magnesium verkoopt (opname via de huid). Voor een distributeurs meeting hebben wij voor onze Italiaanse klant een tolk nodig. Het betreft 16 febr. 2016. De klanten krijgen een rondleiding bij Nedmag waar de grondstoffen voor onze producten gewonnen worden. Er zal ook een lezing gegeven worden.…
Veendam € 15 tot € 40 p.u.
Tekstschrijver voor Tekst over Gebreide Poefs
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een professionele en interesseerde tekstschrijver voor een tekst over gebreide poefs. Vooronderzoek en originaliteit zijn erg belangrijk. 500-1000 woorden, SEO is belangrijk (gebreide poef, gebreide poefs, gehaakte poef zijn belangrijke keywoorden).    Heb jij interesse om deze tekst te…
Amersfoort € 20 tot € 80 p.u.
Homepage Laten Vertalen (NE-EN)
Beste freelancers,    Graag zouden we willen weten of er een mogelijkheid is om onze homepage te vertalen van het Nederlands naar het Engels.    Het betreft een erotische website.Indien dit mogelijk is zouden wij graag willen weten welke kosten daar aan verbonden zijn.    Bij interesse zien we uw reactie graag tegemoet.
Alkmaar € 20 tot € 80 p.u.
Vertaling van Bestand (Nederlands-Duits)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor de vertaling van een bestand. Het gaat om de vertaling van Nederlands naar Duits.    Meer informatie kan ik u toesturen.    Ik hoor graag van u.
Eindhoven € 20 tot € 100
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250
Website Vertaling van Nederlands (of Engels) naar Spaans
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands (of Engels) naar het Spaans.    Het gaat om 6360 woorden. Bij interesse kan ik je een document toesturen.  Indien mogelijk heb ik binnenkort nog een vertaling maar dan voor een manual.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Emmen € 150 tot € 250