Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Engels - Portugees (Brazilië) Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
8 mei 2012 09:58
Opdracht ID:
8938
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
1096, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Vertaler Engels - Portugees (Brazilië) gezocht voor het vertalen van een website!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren vertaler Engels - Portugees, het liefst met kennis op het gebied van finance/business.

De vertaler moet deze week beschikbaar zijn voor een briefing op kantoor in Amsterdam (1 hele dag beschikbaar). Totaal zal het gaan om zo'n 13.000 woorden vertalen.

Bij reactie graag CV toevoegen. Ik zie jullie reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet,
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

simone
Den Haag
Dear Sir, Following you post please find attached my cv. I am a native portuguese speaker and I also fluent in english. During University I took courses in translation and...
Michael
Brussel
Beste, het is al een tijdje geleden dat u deze opdracht online heeft gezet. Staat zij nog steeds open. Ik ben in ieder geval een ervaren vertaler. Mijn cv vind...
Allard
Amersfoort
L.S. hierbij reageer ik op uw vacature voor een freelancer die uw website kan vertalen vanuit het Engels naar (Braziliaans-) Portugees. Mijn lees- en schrijfvaardigheid in het Engels is uitstekend;...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertalen van Software Handleiding (Nederlands - Engels)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van een handleiding credit management software van Nederlands naar Engels, in totaal zo'n 30.000 woorden.    Ben je beschikbaar voor deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
Noordwijk € 20 tot € 40 p.u.
Vertaling CV en Brief NL - DE
Beste freelancers,    Ik zou graag een brief en een CV. in het Nederlands naar het Duits willen laten vertalen. Ik hoop dat er iemand mij voor een schappelijk bedrag zou willen helpen.    Hoor het graag van jullie.
Amsterdam € 15 tot € 40
Medisch Dossier Vertalen (NE-EN)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn medisch dossier naar de Engelse taal kan vertalen.    Het betreft circa 2000 woorden. Graag tijds- en prijsindicatie.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Eindhoven € 100 tot € 1000
Webteksten Vertalen (NE-DU, EN-DU)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Duitse vertaler. Regelmatig moeten er website teksten vertaald worden van Nederlands of Engels naar Duits.    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die dan ook regelmatig tijd heeft om teksten te vertalen.    Bent u geïnteresseerd? Stuur dan snel uw reactie.
Venlo € 20 tot € 30 p.u.
Vertaling Engels naar Pools
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor een vertaling van Engels naar Pools van ongeveer 2500 woorden.    Het mMoet uiterlijk dinsdag 16 mei opgeleverd worden.    Bij interesse hoor ik graag van je. 
Amsterdam € 100 tot € 150
Engelse Tekst (NDA) Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil een NDA vanuit het Engels vertaald hebben naar het Nederlands.    Het betreft 3 pagina's en we hebben een budget van maximaal 500 euro.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Wolfheze € 25 tot € 500
B2B-Vertaler Nederlands-Engels Gezocht
Beste freelancers,    Wij hebben zeer regelmatig vertaalopdrachten. We zoeken daarom een goede B2B-vertaler die snel werkt, tegen een norrnaal tarief (we denken aan 10 cent per woord).    Vertaler met wie we nu werken kan te vaak niet. Kwaliteit laat soms te wensen over. Graag je reactie met wat voorbeelden van B2B-vertalingen.…
Arnhem € 35 tot € 65 p.u.