Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Engels-Duits Gezocht (Kort, Gemakkelijk Document)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
2 februari 2016 13:33
Opdracht ID:
22779
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 25 tot € 75

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik heb een Engels document van 824 woorden wat naar het Duits vertaald moet worden. Het is een vrij gemakkelijk te vertalen document, het gaat om een uitnodiging om deel te nemen aan een televisieprogramma. Dit moet dus vertrouwelijk behandeld worden.

Wij maken een keuze op "goed gevoel" bij de freelancer, mede afhankelijk van beoordelingen, referenties, prijs en snelheid. Wij willen het document deze week weer terug ontvangen in het Duits en verwachten dat het maximaal zo'n 2 uur werk is.

Kunt u ons helpen? Dan horen we graag van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Luise
Eindhoven
Geachte aanbieder, graag wil ik de uitnodiging vertalen naar het Duits. Ik ben een ervaren vertaler, ben geboren en getogen in Duitsland en ben sinds 14 jaar woonachtig in Nederland....
Vincent
Capelle aan den IJ...
referentiesterren
Goedendag, Deze opdracht zou ik graag voor u uitvoeren. De totaalprijs die ik u kan aanbieden is 60 euro excl. BTW. Ik ben per direct beschikbaar en het zou geen...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertalen Zakelijk Brief naar Business English
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar native English speaker die een Nederlandse brief kan vertalen naar Business English. De vertaal klus heeft grote spoed.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 40
Engelstalige Video's Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Tien, online redelijk eenvoudig Engelstalige video's van in totaal 208 minuten, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 400 tot € 800
Vertaler Engels Gezocht voor Website
Beste freelancers,    Wij willen graag onze website beschikbaar stellen in het Engels.    Zowel de homepage als alle overige landingspagina's moeten vanuit het Nederlands vertaald worden naar het Engels.     We zijn benieuwd naar uw offerte.
Breda € 150 tot € 250
Vertalen Opgaven Educatief Materiaal (NL-EN)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van reken opgaven voor het basisonderwijs van Nederlands naar Engels. Het zijn ongeveer 60.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.   
Utrecht € 20 tot € 80 p.u.
Nederlands - Franse Technische Vertaling
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die technisch kan vertalen van Nederlands naar Frans. Het betreft technische onderdelen/specificaties van scooters, brommers en onderdelen. Het zijn veel losse woorden omdat de teksten van een webshop komen.     Bij interesse horen wij graag van u.
Leiden € 10 tot € 500
Vertaler NL-EN Product Omschrijvingen Tuin/Cadeauartikelen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler voor het volgende:    Opdracht: NL tekst vertalen naar EN. totaal ca. 78.000 woorden. Vertaling is te verdelen per productcollectie over verschillende vertalers. Uitgebreide product omschrijvingen en USP's van tuin/cadeauartikelen.  Het totaal aantal woorden geeft…
Enschede € 500 tot € 5000
Vertaling App van Nederlands naar Japans
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands of Engels naar Japans, Hindi en Arabisch.    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.     Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.
Rotterdam € 20 tot € 25 p.u.