Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertalen webwinkel Duits

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
17 december 2010 16:35
Opdracht ID:
3195
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Opdrachtomschrijving

Vertalen webwinkel
Een bestaande webwinkel dient vertaald te worden van NL naar DE. Het gaat om 290 producten met ieder een korte productomschrijving + ca. 25 informatieve pagina's. De NL producten worden in Excel aangeleverd en de infopagina's in Word.

Graag een reactie met je prijs, ervaring/referenties en levertijd.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Arjen
Leeuwarden
Geachte, Ik doe u graag een aanbod voor de vertaling van uw webwinkel. Easy Translation is een vertaalbureau dat zich specialiseert in vertalingen van het Nederlands naar andere Europese talen,...
Pieter
Elspeet
referentiesterren
Geachte heer/mevrouw, als freelance vertaler werk ik voor o.a. MSC Cruises, fabrikanten van medische apparatuur en zendapparatuur, multinationals, reclamebureaus en andere organisaties. Voorbeelden van klanten vindt u op http://www.redacteur.nu. Mijn...
Frank
Groningen
Geachte heer, mevrouw, Op ons profiel leest u alle relevante info over studenten internetbureau Medea Media. Uw webwinkel zal worden vertaald door een geboren Duitse studente, die daar 20 jaar...
Thomas
Rijswijk
Geachte meneer, mevrouw Ik ben Native Speaker Duits en heb meer dan 20 jaar vertaalervaring op commercieel/economisch gebied. Meer informatie over mijn bureau onder www.duitsevertalingen.nl Met vriendelijke groeten, Thomas Guirten...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertalen van Software Handleiding (Nederlands - Engels)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van een handleiding credit management software van Nederlands naar Engels, in totaal zo'n 30.000 woorden.    Ben je beschikbaar voor deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
Noordwijk € 20 tot € 40 p.u.
Beedigd Tolk Engels Gevraagd (24 maart)
Beste freelancers,    Voor het passeren van leverings- en hypotheekakte ben ik op zoek naar een beëdigd tolk Engels.    De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Mill (Noord Brabant) op 24-03-2017.    Wie kan mij helpen?
Mill € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen Duits naar Nederlands (Technische installatie, Hand...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een installatie en bedieningshandleiding van Duits naar Nederlands.    Te vertalen document zijn toegevoegd als bijlage. Later zullen nog meer documenten volgen.    Bij interesse horen we graag van u.
Heerenveen € 500 tot € 1000
Vertaler Gezocht voor Verkoopakte (Nederlands - Russisch)
Beste freelancers,    Voor een tolk klus tijdens een koop akte bij een notaris kantoor in Utrecht, zoeken wij voor eind mei een Nederlandstalige tolk Russisch.    We willen graag eerst kennis maken.    Bij voorbaat dank voor jullie reactie.   
Utrecht € 200 tot € 400
Wetenschappelijke Enquete Vertalen (EN-NE)
Beste freelancers,    De opdracht is een Engelstalige tandheelkundige enquête betreft interprofessionele samenwerking vertalen naar het Nederlands.    Het gaat om 45 vragen en thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Nieuw Vennep € 10 tot € 50
Vertaler Engels Gezocht (Branding Vertalen)
Beste freelancers,    Voor een kledinglijn zijn we opzoek naar een professionele vertaler Engels om onze branding te vertalen.    Het budget is nader overeen te komen en meer informatie kan ik u toesturen.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Zwolle € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen van Engels naar Nederlands (Burn-out)
Vertalen van Engels naar Nederlands. Onderwerp: burn-out    Dit is een driedelige opdracht:  - Vertaal een video naar het Nederlands, duur: 52 min.  - Vertaal een YouTube video naar het Nederlands, duur: 20 min  - Vertaal een tekst naar het Nederlands: 2955 woorden    Graag alle Nederlandse teksten aanleveren in Microsoft…
Rijswijk € 150 tot € 200