Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Trendy Kledinglijn voor Jongeren Ontwerpen

Geplaatst op:
14 oktober 2016 09:35
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Modeontwerp
Opdracht ID:
26334
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 10 tot € 30 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn 2 jonge ondernemers, die graag een trendy kledinglijn voor jongeren willen beginnen. We willen beginnen met het produceren van 1 shirt. We hebben hiervoor een designer nodig om ons te helpen met het ontwerpen.

Wij willen dus niet simpelweg een designer inhuren, wij willen echt iemand die begaan is met het proces en mee kan helpen.

Ons budget is beperkt en we weten nog niet goed wat de prijs van een designer in het algemeen is. We zouden graag wat voorstellen horen. 

Dus als jij met ons het nieuwste trendy merk wilt maken horen we dat graag!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Bram Bram 14-10-2016
Gerwin Gerwin 14-10-2016
Saskia Saskia 14-10-2016
Naomi Naomi 15-10-2016

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Patroontekenaar Gezocht voor Kinderkleding
Beste freelancers,    Voor een kinderkleding label zijn wij op zoek naar een patroon tekenaar met ervaring die gespecialiseerd in kinderkleding.    Heb jij hier ervaring mee? Dan zien wij graag een reactie inclusief portfolio tegemoet.
19 jan
Modeontwerper Gezocht voor Startende Kledinglijn
Beste freelancers,    Ik zoek een modeontwerpster die mij kan helpen met het ontwerpen van mijn eerste vrouwen collectie. De collectie moet een mix tussen stoer en vrouwelijk zijn. (BV de merken: Off-white x Max mara).    Graag een reactie indien je mij verder zou kunnen helpen.         
4 jan
Designer voor Baby Schoenenlijn
Beste freelancers,    Wij zijn van plan een schoenenlijn te beginnen. Deze lijn zal zich focussen op kinderen en voornamelijk baby's.    Momenteel zijn wij nog in de oriënterende fase, maar we willen dit graag tot een succes brengen.  Daarom zijn wij op zoek naar een freelancer die concrete ideeën op papier kan…
15-12-2017
Ontwerpen van Ideeën (Nieuwe Kledinglijn)
Beste freelancers,    Wie kan mij helpen met het ontwerpen van mijn ideeën? Ik ben begonnen met mijn eigen kledinglijn en ik ben hard op zoek naar iemand die mijn kleding ideeën uit kan werken in technische tekeningen zodat ik deze kan laten produceren.    Het gaat om vrouwenkleding en bij interesse kan ik u meer informatie…
25-10-2017
Designer Gezocht voor een Nieuw Tassenlabel
Beste freelancer,    Voor een nieuw en uniek op te zetten tassenlabel ben ik opzoek naar een freelancer die voor mij het volgende zou willen realiseren: Het vertalen van mijn unieke idee naar werkbare tekeningen Patronen tekenen 3D tekeningen maken Technische tekeningen ontwerpen Iemand die mee wilt denken en eventueel tips en input kan geven…
26-09-2017
Designer Gezocht voor Herenmode
Beste ontwerpers,    Ik ben opzoek naar iemand die schetsen kan maken van herenkleding. Budget is 350 euro.  Het gaat hier om een nieuw merk. Ik ben van plan om ongeveer 12 designs te laten maken bedoeld voor de doelgroep 20 tot 40 jaar.     Het gaat om shirts en dergelijken met een simpele stijl. De designs heb ik…
21-09-2017
Freelance Patroontekenaar Gezocht voor Herenpolo
Beste freelancers,    Voor een nieuw herenmode merk ben ik op zoek naar een patroontekenaar. In eerste instantie zou het om een patroon van een wat getailleerde herenpolo in de maten XS tot XL gaan.    Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie.
06-09-2017