Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk voor Onderzoek in Duitsland Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
9 juni 2015 08:26
Opdracht ID:
19769
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 350
Locatie:
Teteringen, Noord-Brabant

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik zoek een tolk die mij tussen de periode juni t/m mid juli kan helpen met mijn master thesis. Ik doe mijn onderzoek op verschillende golfbanen in de deelstaat Nordhein-Westfalen.

De afspraken worden komende weken gemaakt en zullen zeer flexibel zijn. Ook zullen de interviews op locatie zijn, dus op de golfbanen zelf. Ik heb een budget van maximaal 350 euro. Bij interesse  kan ik u meer vertellen over mijn thesis.

Heeft u interesse, dan hoor ik graag van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Jeroen
Velp
referentiesterren
Beste onderzoeker/student, Mijn Duits-beheersing is redelijk vaardig en ik kan me vrij snel verplaatsen in specifieke thema's. Ik ben vertaler Duits (HITV-Snevt), geen tolk. Ik ben vaardig in het spreken...
Ineke
Rossum
referentiesterren
Goedemorgen, Graag wil ik u helpen met de interviews. Wel wil ik de opdracht eerst met u bespreken, zodat ik een indicatie heb van de tijd die nodig. Normaal reken...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Diploma en VOG Vertalen naar Roemeens
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een visum in Moldavië moet mijn dochter haar diploma en VOG laten vertalen in het Roemeens. Ze wil alleen een beëdigd vertaler.    Graag een reactie bij interesse.
Pesse € 75 tot € 100
Herschrijven Engelse Tekst voor Website
Beste freelancers,    Ik wil graag de engelse vertaling van onze website laten nakijken en herschrijven in goed logisch Engels. De website is nog in de laatste fase van aanbouw. zie www.mobile-xl.nl    We hebben de initiële Engelse tekst zelf geschreven, maar die moet door een (native) Engels spreker worden aangepast. …
Maastricht € 100 tot € 300
Vertaler Gezocht (NE-EN, Business)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler, van Nederlands naar business Engels.    Het gaat om 1 a 2 pagina's. Zullen volgende week aangeleverd worden en liefst binnen 1 a 2 dagen vertaald. Verwacht een tekst met geen of minimaal aantal fouten.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Bennekom € 10 tot € 70
Vertaling Educatief Materiaal (Engels - Spaans)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertalen Engels - Spaans. De opdracht betreft het vertalen van handleidingen voor leerkrachten voor het vak rekenen voor het basisonderwijs. Het zijn totaal ongeveer 160.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.
Vlakbij Utrecht Centraal Station € 15 tot € 35 p.u.
Vertaling App van Nederlands naar Japans
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands of Engels naar Japans, Hindi en Arabisch.    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.     Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.
Rotterdam € 20 tot € 25 p.u.
Engelstalige Video's vertalen naar Nederlandstalig Document
Beste freelancers,    Vier, online Engelstalige video's, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Action, duur: 49:36  Energy, duur: 24:17  Houden-van, duur: 14:45  EN*THEOS + Conclusion, duur: 18:17    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 80 tot € 110
Vertaling Website NL - EN ca. 5000 Woorden
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand voor de vertaling van ons website in de transportbranche.    Voor een van onze projecten zijn we op zoek naar een Engels native speaker die de website kan vertalen van het Nederlands naar het Engels. Er is een tekstbestand aanwezig van de te vertalen teksten waarbij het gaat om maximaal zo'n…
Eindhoven € 20 tot € 75 p.u.