Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Russisch Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
30 maart 2012 14:03
Opdracht ID:
8499
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
7396, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Goedemiddag,

Ik ben op zoek naar een Russische tolk.

Het betreft om een Testament. Hier heb ik een Russische tolk bij nodig.

Deadline: Zo snel mogelijk.

Ik hoor graag van u.


Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Natasha
Arnhem
Geachte meneer, mevrouw Ik heet Natasha Tereshchenko. Ik wil graag voor uw tolken. Mijn moedertaal is Russisch. Ik werk als tolk of vertaler vanuit het Nederlands naar het Russisch en...
Tamara
Hoevelaken
Beste Patrick, Ik beheer vier talen: Oekraïens, Russisch, Engels en Nederlands. Ik zou graag je het testament vertalen. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Tamara...
Leonid
Hoorn
Beste Patrick, Naar aanleiding op uw advertentie betreffende vertaling van een testament wil ik reageren. Ik kan uw testament voor u vertalen. De prijs is € 0,10 per woord (met...
Olga
Wageningen
Hallo, ik ben een native speaker en ik heb interesse in uw opdracht. Ik ben bereid direct aan de slag te gaan, maar ik wil graag meer over de inhoud...
Anna
Waasmunster
Geachte, Graag had ik mijn kandidatuur aangeboden om voor U tolk opdracht uit te voeren. Ik ben beëdigd vertaler-tolk Russisch-Oekraïens -Nederlands en gespecialiseerd in juridische en medische dossiers. Ik beschik...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Website Vertalen naar Engels, Frans en Duits (Transportbedri...
Beste freelancers,    Opdracht: vertaling van website voor transportbedrijf vanuit het Nederlands naar Engels, Frans en Duits. 1800 woorden per taal, ik zoek een vertaler(s) die thuis is (zijn) in de transportsector.    Alleen native speakers kunnen reageren.  Graag zsm offerte en levertijd.
Moergestel € 100 tot € 500
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600
Tolk Armeens voor Gesprek op School (Den Bosch)
Beste freelancers,    We hebben a.s. vrijdag 9 december 2016 een tolk Armeens nodig voor een gesprek met ouders van een jongetje op een basisschool in Den Bosch.    Het gesprek is van 9 tot 10 uur en er zijn meerdere personen aanwezig. Vader spreekt heel slecht Nederlands.    Wie heeft er tijd en woont in de buurt?
Den Bosch € 20 tot € 50 p.u.
Nederlands - Franse Technische Vertaling
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die technisch kan vertalen van Nederlands naar Frans. Het betreft technische onderdelen/specificaties van scooters, brommers en onderdelen. Het zijn veel losse woorden omdat de teksten van een webshop komen.     Bij interesse horen wij graag van u.
Leiden € 10 tot € 500
Diploma en VOG Vertalen naar Roemeens
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een visum in Moldavië moet mijn dochter haar diploma en VOG laten vertalen in het Roemeens. Ze wil alleen een beëdigd vertaler.    Graag een reactie bij interesse.
Pesse € 75 tot € 100
Freelance Vertaler Duits-Nederlands Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler Duits-Nederlands die ons bij toekomstige vertaal- en revisieopdrachten ondersteunen kan. Het is een pré als je met Trados werkt. Vermeld je bij je offerte ook je beste tarief voor vertalen en proeflezen?    We zijn benieuwd naar de reacties.
Roermond € 20 tot € 80 p.u.