Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Pools Gezocht (Oosterhout)(SPOED!)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
30 januari 2013 12:39
Opdracht ID:
11520
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Oosterhout, Noord-Brabant

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer, 

Ik ben op zoek naar een tolk die een gesprek met een Poolse moeder kan vertalen.
Dit gesprek vindt plaats op een basisschool in Oosterhout (Noord Brabant).

Haar zoon is door de psycholoog onderzocht en het verslag van dit gesprek wordt besproken evenals de lichamelijk ontwikkeling van deze jongen. Aanwezig zullen zijn moeder, de Nederlands begeleidster van moeder, de psycholoog en de intern begeleider van de school.

Datum: 7 februari a.s.
Tijd: 9.00 uur 's ochtends.

Wij ontvangen graag spoedig uw reactie met bijbehorend tarief. 

Vriendelijke groeten en alvast bedankt. 

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Marielle
Amsterdam
Beste zoeker van een tolk, Mijn bedrijf heeft een native speaker Poolse tolk voor u die het gesprek op 7 februari prima kan vertalen. Daarnaast is hij zeer empatisch en...
Ewa
echt
Hallo Mijn naam is Ewa. ik ben 28 jaar oud, gehuwd en heb 2 kinderen. En ben woonachtig in Echt (Limburg). ik ben een freelancer in het vertalen van Pools-Nederlands....
Monika
Vleuten
Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van uw advertentie geef ik hierbij een ingeschatte offerte aan voor de door u omschreven opdracht. Tolken op locatie, te weten een basisschool, in het bijzijn...
Monika
Ulvenhout
Hallo, Ik ben 39 jaar en woon 16 jaar in Nederland.(Ulvenhout)Mijn moedertaal is Pools en mijn Nederlands is ook goed (examen diploma NT2). Ik ben moeder van 2 jongens ,2...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Handleidingen bij Educatief Materiaal Vertalen (NL-EN)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van handleidingen bij educatief materiaal (Rekenen basisonderwijs) van Nederlands naar Engels (ongeveer 160.000 woorden).    Graag een reactie inclusief tarief.
Utrecht € 20 tot € 80 p.u.
Diploma en VOG Vertalen naar Roemeens
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een visum in Moldavië moet mijn dochter haar diploma en VOG laten vertalen in het Roemeens. Ze wil alleen een beëdigd vertaler.    Graag een reactie bij interesse.
Pesse € 75 tot € 100
Vertaling App van Nederlands naar Arabisch.
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands naar Arabisch.  Van Engels naar Arabisch eventueel ook mogelijk    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.    Graag ontvang ik van u een vrijblijvende…
Rotterdam € 15 tot € 30 p.u.
Vertaling Educatief Materiaal (Engels - Spaans)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertalen Engels - Spaans. De opdracht betreft het vertalen van handleidingen voor leerkrachten voor het vak rekenen voor het basisonderwijs. Het zijn totaal ongeveer 160.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.
Vlakbij Utrecht Centraal Station € 15 tot € 35 p.u.
Vertaling Website/Webshop van Nederlands naar Spaans
Beste freelancers,    Graag ontvang ik prijsindicaties/offertes voor het vertalen van onze website/webshop van Nederlands naar Spaans (of Engels naar Spaans).    Je krijgt een kleine (SEO gerelateerde) handleiding voor de opmaak en woordkeuze. Het aantal woorden ligt tussen de 20.000 en 25.000.    Ik hoor graag van jullie.
€ 500 tot € 3000
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250
Vertaler Engels Gezocht voor Website
Beste freelancers,    Wij willen graag onze website beschikbaar stellen in het Engels.    Zowel de homepage als alle overige landingspagina's moeten vanuit het Nederlands vertaald worden naar het Engels.     We zijn benieuwd naar uw offerte.
Breda € 150 tot € 250
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.