Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Pools Gezocht (Oosterhout)(SPOED!)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
30 januari 2013 12:39
Opdracht ID:
11520
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Oosterhout, Noord-Brabant

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer, 

Ik ben op zoek naar een tolk die een gesprek met een Poolse moeder kan vertalen.
Dit gesprek vindt plaats op een basisschool in Oosterhout (Noord Brabant).

Haar zoon is door de psycholoog onderzocht en het verslag van dit gesprek wordt besproken evenals de lichamelijk ontwikkeling van deze jongen. Aanwezig zullen zijn moeder, de Nederlands begeleidster van moeder, de psycholoog en de intern begeleider van de school.

Datum: 7 februari a.s.
Tijd: 9.00 uur 's ochtends.

Wij ontvangen graag spoedig uw reactie met bijbehorend tarief. 

Vriendelijke groeten en alvast bedankt. 

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Marielle
Amsterdam
Beste zoeker van een tolk, Mijn bedrijf heeft een native speaker Poolse tolk voor u die het gesprek op 7 februari prima kan vertalen. Daarnaast is hij zeer empatisch en...
Ewa
echt
Hallo Mijn naam is Ewa. ik ben 28 jaar oud, gehuwd en heb 2 kinderen. En ben woonachtig in Echt (Limburg). ik ben een freelancer in het vertalen van Pools-Nederlands....
Monika
Vleuten
Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van uw advertentie geef ik hierbij een ingeschatte offerte aan voor de door u omschreven opdracht. Tolken op locatie, te weten een basisschool, in het bijzijn...
Monika
Ulvenhout
Hallo, Ik ben 39 jaar en woon 16 jaar in Nederland.(Ulvenhout)Mijn moedertaal is Pools en mijn Nederlands is ook goed (examen diploma NT2). Ik ben moeder van 2 jongens ,2...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Website Vertaling van Nederlands (of Engels) naar Spaans
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands (of Engels) naar het Spaans.    Het gaat om 6360 woorden. Bij interesse kan ik je een document toesturen.  Indien mogelijk heb ik binnenkort nog een vertaling maar dan voor een manual.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Emmen € 150 tot € 250
Vertaling Boek van Pools naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil graag een boek laten vertalen van het Pools naar het Nederlands.  Het betreft een boek van 500 bladzijden.    Wie kan er Pools lezen en dit omzetten naar een leesbaar Nederlandstalig boek?     
Kampen € 16 tot € 18 p.u.
Vertaling App van Nederlands naar Arabisch.
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands naar Arabisch.  Van Engels naar Arabisch eventueel ook mogelijk    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.    Graag ontvang ik van u een vrijblijvende…
Rotterdam € 15 tot € 30 p.u.
Engelstalige Video's vertalen naar Nederlandstalig Document
Beste freelancers,    Vier, online Engelstalige video's, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Action, duur: 49:36  Energy, duur: 24:17  Houden-van, duur: 14:45  EN*THEOS + Conclusion, duur: 18:17    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 80 tot € 110
Engelse Ondertiteling voor Bestaand Filmpje
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Engelse ondertiteling kan toevoegen aan een bestaand filmpje dat voor ons voedingscentrum is gemaakt door RTL Nederland.    Het Filmpje is Nederlandstalig en duurt in totaal 2 minuten.  Wie kan ons helpen?   
Almere € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen Zakelijk Brief naar Business English
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar native English speaker die een Nederlandse brief kan vertalen naar Business English. De vertaal klus heeft grote spoed.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 40
Vertalen Opgaven Educatief Materiaal (NL-EN)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van reken opgaven voor het basisonderwijs van Nederlands naar Engels. Het zijn ongeveer 60.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.   
Utrecht € 20 tot € 80 p.u.