Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Nederlands Thais Gezocht 3 Dagen in Thailand

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
16 december 2011 18:05
Opdracht ID:
7294
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 3000
Locatie:
Thailand / Bangkok, Buitenland

Opdrachtomschrijving

Geachte heer / mevrouw,

Wij zijn op zoek naar een Thaise vertaler / vertaalster die de Thaise en Nederlandse taal beheerst.

We willen volgend jaar 3 dagen naar Thailand reizen om mogelijke jeans leveranciers te kunnen beoordelen en om afspraken vast te leggen.
Omdat wij zelf de Thaise taal niet beheersen zijn wij zoekende naar een man of vrouw die deze wel beheerst. De vliegreis en het verblijf in Thailand wordt door ons geregeld en betaald.
Altijd al graag een keer maar Thailand gewild? Dan is dit uw kans! Mocht er iets niet duidelijk zijn reageer dan en u krijgt binnen 10 uur een reactie terug.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Paw
Rotterdam
Geachte heer, mevrouw, Graag reageer ik op uw openstaande opdracht. Ik ben van Thaise afkomst en woonachtig al ruim 20 jaar in Nederland. Ik werk momenteel als freelance tolk en...
S.C.
Apeldoorn
Beste Bram, Ik kreeg via een kennis je vraag op freelancematch.nl binnen. Heb me dus pas net aangemeld en nog geen profiel aangemaakt. Maar via de link naar linkedin kun...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling CV en Brief NL - DE
Beste freelancers,    Ik zou graag een brief en een CV. in het Nederlands naar het Duits willen laten vertalen. Ik hoop dat er iemand mij voor een schappelijk bedrag zou willen helpen.    Hoor het graag van jullie.
Amsterdam € 15 tot € 40
Divers Vertaalwerk (Engels-Frans)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor divers vertaalwerk vanuit het Engels naar het Frans. Het betreft webpagina's, solution papers en newsletters over IT-oplossingen in duurzame ketens. Als voorbeeld in de bijlage een solution paper.    Qua webpagina kan ik u de website toesturen. Thuiswerken is mogelijk. …
Arnhem € 100 tot € 500
Vertaler Duits Koopcontract
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler die met ons een Duits koopcontract kan doornemen in de regio Dordrecht-Rotterdam.    Wij verwachten het koopcontract te ontvangen over ongeveer 2 weken.    Wij horen graag wat er mogelijk is. 
Dordrecht € 20 tot € 50 p.u.
Vertalen van Engels naar Nederlands (Burn-out)
Vertalen van Engels naar Nederlands. Onderwerp: burn-out    Dit is een driedelige opdracht:  - Vertaal een video naar het Nederlands, duur: 52 min.  - Vertaal een YouTube video naar het Nederlands, duur: 20 min  - Vertaal een tekst naar het Nederlands: 2955 woorden    Graag alle Nederlandse teksten aanleveren in Microsoft…
Rijswijk € 150 tot € 200
Website Vertalen van Nederlands naar Frans
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler/vertaalster Nederlands naar Frans!    Details: Vertaling van een webshop in schoonheidsproducten. (affiniteit hiermee is gewenst) Opdracht: teksten uit de Nederlandse website halen en de vertaling overzichtelijk aanleveren zodat onze website developer de vertaling makkelijk…
Den Haag € 300 tot € 1000
Franse Vertalingen van Website Nakijken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn website nakijkt op de Franse vertalingen door deze te vergelijken met de Nederlandse of Engelse vertalingen.    Het betreft een website voor scansoftware. Uiteraard kan ik de link naar de website bij interesse toesturen.
Urk € 50 tot € 100
Vloeiend Deens Sprekende Transcribenten Gezocht
Beste freelancers,    Native speakers Deens gezocht voor het transcriberen of uitwerken van interviews van spraak naar tekst.    Het gaat om grote hoeveelheid werk en wij zoeken iemand die per direct beschikbaar is.  Graag reageren met e-mail en telefoonnummer.
Rotterdam € 20 tot € 80 p.u.