Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Gezocht voor Twee Dagen (ENG-FR)

Geplaatst op:
7 maart 2013 10:16
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
12089
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 50 tot € 80 p.u.
Locatie:
Volendam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Tolk Engels - Frans gezocht voor 2 dagen

Beste Freelancers,

Wij zijn voor 2 Franse collega's op zoek naar een tolk die gedurende onze 2 daagse Finance Conference kan ondersteunen in het begrijpen van de te bespreken materie, welke in de Engelse taal is.

Het gaat hier niet om simultaantolken, maar daar waar nodig vertalen als iets niet begrepen wordt. De onderwerpen/presentaties zijn in de Engelse taal, de interactieve sessies tijdens de conference ook.

Datum en tijd: Woensdag 17 april van 9.00 tot 17.00 en donderdag 18 april van 9.00 tot 15.00
Locatie: Hotel in Volendam.
Buget: 75 euro
Kennis van financiële materie is gewenst.

Met vriendelijke groet
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Gisèle Gisèle 08-03-2013
referentiesterren
2 referenties
Christine Christine 08-03-2013
Giselle Giselle 08-03-2013
referentiesterren
1 referentie
Arnaud Arnaud 10-03-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Volledige Vertaling van Website (NL/EN naar DU)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van onze volledige retail website.    Het gaat om een vertaling van het Nederlands/Engels naar het Duits. De deadline is 1 september.    Bij interesse horen we graag van u.
25 jul
Doorlopende Vertalingen van Advertenties naar Pools en/of Ho...
Beste freelancers,    Wij adverteren voor veel klanten op Facebook en LinkedIN in Nederland, maar ook in Hongarije en Polen. De advertenties betreffen veelal 'mini vacatures' voor vaklieden. Dus denk aan advertenties voor timmermannen, betontimmermannen, lassers, etc. Normale vertaalbureau's werkte helaas niet. Zo kwamen ze vaak…
21 jul
Vertaling van Folder uit Zorgsector NL-Eng
Beste freelancers,    Graag wil ik een folder laten vertalen van het Nederlands naar het Engels.    Het gaat over een heup beschermer en het is een product wat gebruikt wordt in de zorgsector enige kennis van het zorglandsector is een pre.    Het zijn +/- 500 woorden en 4 slogans.    Wie kan mij helpen?
19 jul
Ervaren Trainers Zakelijk Engels (Hilversum en Amsterdam)
Beste freelancers    Wij zijn op zoek naar ervaren trainers Engels.    Je werkt voor onze klanten op verschillende niveau's. Op korte termijn zoeken we trainers voor bovenstaande plaatsen, we hebben echter ook regelmatig opdrachten in andere provincies!    Interesse? Reageer dan direct.
18 jul
Vertaler Nederlands – Frans voor Technische / Medische Tek...
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die per direct tijd heeft om technische en medische (we maken medische software ) teksten te vertalen van het Nederlands in het Frans, maar ook kan helpen bij het begrijpelijk maken van Franse teksten.    Heb jij tijd en woon je in de buurt van Katwijk? Dan maken we graag persoonlijk met je…
11 jul
Game Vertalen (NE-EN, NE-DU, Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een een nieuwe game kan vertalen. De basis taal is Nederlands en vertalen naar het Duits en Engels.    Geschatte aantal woorden 5.000. Afhankelijk hoe de game zal verkopen meer talen zullen volgen. Deze twee talen zijn met een beperkt budget, na een goede verkoop start…
11 jul
Vertaalproject naar Turks, Marokkaans en Pools
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn documenten kan vertalen in het Turks, Marokkaans en Pools. Dit mogen uiteraard drie verschillende mensen zijn. Ik ben op zoek naar native speakers.    Je moet naast één van bovenstaande talen goed Nederlands kunnen. Daar het om vertalingen van het Nederlands, naar een van…
5 jul