Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Gezocht Frans

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2011 23:25
Opdracht ID:
3679
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 5 tot € 150 p.u.
Locatie:
N.v.t., Buitenland

Opdrachtomschrijving

ik ben op zoek naar een vertaler die mij kan helpen om een loods in Frankrijk te kopen.

Ik heb een loods op het oog maar spreek geen Frans. Het werk zal bestaan uit een stel telefoontjes naar Frankrijk en eventueel een keer heen en weer om de huidige eigenaar te bezoeken.

Vanwege het laatste is het handig als de tolk ofwel in het zuiden van het land (wij zitten in Limburg en de loods is hier vijf uur vandaan) ofwel in Frankrijk zit.

Graag uw reactie met uurtarief.

Met vriendelijke groet,

Rob

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Emmanuelle
HELLEVOETSLUIS
referentiesterren
Het is moeilijk om een prijs per uur te berekenen als het om telefoontjes gaat. Bij mijn andere klanten heb ik een vaste prijs per telefoongesprek. Het werkt voor allebei...
Pascal
Den Bosch
Goedendag Rob, Ik ben fransman en al 12 jaren actief met zakendoen met Frankrijk, vanuit Nederland. Dit heb ik voor verschillende nederlandse opdrachtgever gedaan en sinds kort ben voor mezelf...
Fred
De Meern
Ik ben geen officiele tolk maar spreek vloeiend Frans omdat ik zelf 10 jaar in Frankrijk heb gewoond en gewerkt. Ik spreek dus Frans als een native speaker. Ik hoor...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Tolk en Vertaler Gezocht Russisch-Nederlands
Beste freelancers,    Gezocht met spoed: een tolk & vertaler van Russisch naar Nederlands en omgekeerd.    Betreft het schriftelijk vertalen offerte aanvragen en bouw-teksten voor een aannemersbedrijf en het fungeren als tolk bij diverse besprekingen.    Graag een reactie bij interesse.
Zaandam € 20 tot € 80 p.u.
Tekst Vertalen Nederlands-Frans (1500 woorden)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler die een Nederlandse tekst kan vertalen naar het Frans. Het gaat om een advertentietekst voor een huis in de Bourgogne (Frankrijk), dat te koop wordt aangeboden.     De advertentietekst bestaat uit ongeveer 500 woorden, de bijbehorende PDF ongeveer 1000 woorden. Beide…
€ 75 tot € 100
Vertaler Gezocht (Nederlands-Thais)
Beste freelancers,    Ik zoek een  freelance vertaler die vanuit Thais naar  het Nederlands kan vertalen.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en verdere informatie kan ik u in een bericht toesturen.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Bennebroek € 20 tot € 80 p.u.
Vertaling Website van Nederlands naar Frans
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze website op zoek naar iemand die ons kan helpen met de vertaling van NL/ENG naar Frans.    In totaal gaat het om 6700 woorden. Het werk kan vanuit huis uitgevoerd worden.
Kan thuis € 250 tot € 500
Vertaling App van Nederlands naar Arabisch.
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands naar Arabisch.  Van Engels naar Arabisch eventueel ook mogelijk    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.    Graag ontvang ik van u een vrijblijvende…
Rotterdam € 15 tot € 30 p.u.
Vertaling App van Nederlands naar Japans
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands of Engels naar Japans, Hindi en Arabisch.    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.     Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.
Rotterdam € 20 tot € 25 p.u.
Per Direct Vertaler Gezocht NL-Eng (SPOED)
Beste freelancers,    Gezocht: Vlotte vertaler Nederlands - Engels.  Het gaat om een spoedopdracht waarin klantervaringen beschreven worden.    Ben jij per direct beschikbaar om ons te ondersteunen, neem dan direct contact met ons op! Kan vanuit eigen locatie gewerkt worden. Vergoeding is op basis van opgeleverde vragenlijst. 
€ 25 tot € 75
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.