Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tolk Gezocht Frans

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
25 januari 2011 23:25
Opdracht ID:
3679
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 5 tot € 150 p.u.
Locatie:
N.v.t., Buitenland

Opdrachtomschrijving

ik ben op zoek naar een vertaler die mij kan helpen om een loods in Frankrijk te kopen.

Ik heb een loods op het oog maar spreek geen Frans. Het werk zal bestaan uit een stel telefoontjes naar Frankrijk en eventueel een keer heen en weer om de huidige eigenaar te bezoeken.

Vanwege het laatste is het handig als de tolk ofwel in het zuiden van het land (wij zitten in Limburg en de loods is hier vijf uur vandaan) ofwel in Frankrijk zit.

Graag uw reactie met uurtarief.

Met vriendelijke groet,

Rob

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Emmanuelle
HELLEVOETSLUIS
referentiesterren
Het is moeilijk om een prijs per uur te berekenen als het om telefoontjes gaat. Bij mijn andere klanten heb ik een vaste prijs per telefoongesprek. Het werkt voor allebei...
Pascal
Den Bosch
Goedendag Rob, Ik ben fransman en al 12 jaren actief met zakendoen met Frankrijk, vanuit Nederland. Dit heb ik voor verschillende nederlandse opdrachtgever gedaan en sinds kort ben voor mezelf...
Fred
De Meern
Ik ben geen officiele tolk maar spreek vloeiend Frans omdat ik zelf 10 jaar in Frankrijk heb gewoond en gewerkt. Ik spreek dus Frans als een native speaker. Ik hoor...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaler van Nederlands naar Engels voor Medisch Folder
Beste freelancers,    Ik wil graag een medische folder over een behandelingen laten vertalen van Nederlands naar Engels.  Mijn voorkeur gaat naar native speaker.     Wie kan mij helpen?
Reuver € 20 tot € 80 p.u.
Vertaling van Engels naar Filipijns
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler voor een vertaling van engels naar Filipijns van ongeveer 2500 woorden. Uiterlijk dinsdag 16 mei moet het opgeleverd worden.    Wij horen graag wat er mogelijk is.
Amsterdam € 100 tot € 150
Vertaling Engels naar Pools
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor een vertaling van Engels naar Pools van ongeveer 2500 woorden.    Het mMoet uiterlijk dinsdag 16 mei opgeleverd worden.    Bij interesse hoor ik graag van je. 
Amsterdam € 100 tot € 150
Vertaling Vragenlijst Nederlands naar Spaans (5000 Woorden)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een vragenlijst voor mijn onderzoek kan vertalen van het Nederlands naar het Spaans.    Het gaat om 5000 woorden en de deadline is uiterlijk 14 april.    Ik hoor het graag wanneer je interesse hebt!
Amsterdam € 200 tot € 500
Document in Hoofdlijnen Vertalen (Duits naar Nederlands)
Beste freelancers,    Ik wil graag (met spoed) een darmflora screening uit het Duits laten vertalen naar het Nederlands. Het betreft hier 3 pagina's.    Het liefst nog vandaag of morgen.
Maarssen € 20 tot € 50
Proeflezen Duitse Tekst (Spoed)
Beste freelancers,    ik ben op zoek naar iemand, die mijn Duitse tekst voor mij kan proeflezen, het liefst een native speaker Duits. Het is een technische tekst van ongeveer 2000 woorden.    De terminologie is minder belangrijk, wel moet de tekst grammaticaal correct zijn. Ik zou de tekst morgen (9-3-17) ochtend vroeg aanleveren…
Holten € 10 tot € 25 p.u.
Vertaler Engels Gezocht (Branding Vertalen)
Beste freelancers,    Voor een kledinglijn zijn we opzoek naar een professionele vertaler Engels om onze branding te vertalen.    Het budget is nader overeen te komen en meer informatie kan ik u toesturen.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Zwolle € 20 tot € 80 p.u.