Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Testanalist gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
7 september 2010 11:23
Opdracht ID:
1795
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Brussel, Buitenland

Opdrachtomschrijving

Voor een organisatie in de bancaire sector in Brussel (locatie: Brussel-Zuid) zoeken wij een functioneel testanalist.
 
Tot de werkzaamheden behoren:
  • het opstellen van een testplan en testscenario’s aan de hand van de bestaande functionele requirements;
  • het uitvoeren van de testen en het opvolgen ervan;
  • verbeteringen voorstellen en doorvoeren;
  • begeleiden van acceptatietesten van gebruikers;
  • documentatie aanleggen over het project.
 
 
De kandidaat die wij zoeken dient minimaal één à twee jaar ervaring te hebben, bij voorkeur in een Agile omgeving. Een goede kennis van Nederlands/Frans (begrijpen complexe documentatie en communicatie met analisten en gebruikers) en Engels (communicatie met ontwikkelaars) is vereist.
 
Belangrijke zaken zijn kennis/ervaring op het gebied van Agile (Scrum), UML, XML, SQL. Communicatieve vaardigheden en ook in staat analysewerkzaamheden uit te voeren (meedenken over/reviewen van stories). We zoeken iemand die in staat is zelfstandig te werken en die initiatief toont.
 
De gewenste startdatum is eind september/begin oktober. Het uurtarief is ca. €50,00 en het project heeft een duur van één jaar, met optie op verlenging.
 
Wij nodigen geschikte kandidaten uit te reageren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de website (www.freeqs.nl) of per telefoon. Wij staan u graag te woord.


Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Website voor Nieuw Platform (Cursussen)
Beste freelancers,    Allereerst wil ik duidelijk maken waar de website voor gaat dienen. Het moet een website worden waar mijn klanten online filmpjes afgaan spelen in ruil voor betaling. Dit zijn niet zomaar filmpjes maar volledige cursussen in vorm van een PowerPointpresentatie.  Het is daarom ook belangrijk dat dit filmpje alleen…
Almere € 500 tot € 2500
Website voor Gedeelde Opslagplaats van Foto's
Hallo freelancers,    Al geruime tijd ben ik op zoek naar een makkelijke plek om veel foto's op te slaan/te verzamelen waar een gehele groep mensen ze gemakkelijk kan vinden.    De nieuwste gedachte is om misschien een website te laten bouwen, die dan als online platform/verzamelplaats dient. Graag zouden we dus een gemakkelijke…
Rotterdam € 20 tot € 40 p.u.
Website/Platform voor Flexibele Werkzaamheden
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een persoon die kan helpen met de opbouw van een website/platform voor flexibele werkzaamheden in een niche branche.    Prijs circa 750,- euro all in en aanvullende informatie kunnen we u toesturen.    Bij interesse horen we graag van u.
Amersfoort € 500 tot € 750
Website Ontwikkelaar Gevraagd (Kledinglijn)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een website maker om een een website te ontwerpen voor een kledinglijn.    Er is een budget van 500 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.   
Zwolle € 100 tot € 500
Hulp met Thema en laatste Aanpassingen Magento Website
Beste freelancers,    Ik heb Magento geïnstalleerd. Er is een SOAP-API koppeling met ons voorraad- en boekhoudsysteem die (als het goed is) vanaf maandag operationeel is. Verder heb ik Mollie al geïnstalleerd en heb ik de meeste instellingen goed kunnen krijgen.    Ik ben op zoek naar iemand die mijn site kan controleren…
Brummen € 100 tot € 500
Web App Maken Gekoppeld aan API
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een web-app kan maken gekoppeld aan de API van Offective (http://developers.offective.nl). Het gaat om de volgende Web-App en koppeling:    We willen een werkbon-app schrijven die het volgende kan doen: Monteurs maken op locatie een werkbon. Ze halen de klantgegevens op en halen producten…
Eemnes € 500 tot € 2000
Logo, Website, Visitekaartjes en Briefpapier Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een bouwbedrijf een logo, briefpapier, visitekaartjes en website kan ontwerpen.    Dit op hele korte termijn, thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse horen we graag van u.
Lent € 100 tot € 5000