Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver Gezocht (Engels)

Geplaatst op:
8 oktober 2012 15:56
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
10491
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Voor een nieuwe website zijn we op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van Engelse webteksten, we hebben het liefst een native speaker, er is geen nederlandstalige site of content die 1:1 vertaalt moet worden.

Het betreft teksten Business-to-Business, voor de zonwerings industrie (rolgordijnen enz). Doelgroep is de industrie/ assemblage bedrijven die producten bij ons kopen. Dat zijn hardware systemen en stoffen collecties en naast deze componenten bieden we Product Support / Tooling/ Training aan om deze klanten maximaal te ondersteunen.

Het gaat om circa 16 Productlijnen en van elke productlijn moet er 1 web pagina komen. Het gaat om een content management site, met steeds een vaste structuur van plaatjes gecombineerd met tekst. Één pagina is in feite een 'scroll-down' met daarin Introductie, The System, The Collection, enz met overal min of meer vaste blokjes tekst. Er is best veel content al aanwezig maar dat stamt veelal uit diverse bronnen (technisch) en de hoofdtaak is om dit in dezelfde uniforme stijl over alle productlijnen zaken te herschrijven.

De tekstschrijver zou hier over circa twee weken mee kunnen starten.
Lengte tekst in totaal:
15-20 productlijnen, max 1 A-4 totale tekst per productlijn maar dan verdeeld in diverse "tekst blokjes / thema's" . Daarnaast nog andere delen van de website die focusssen op de support rondom de producten.

Vereiste vakkennis: Kennis van zonwering/interieur branche zou handig zijn, maar is niet puur noodzakelijk. Wel technisch onderlegd.

Geen tekstschrijvers die in het buitenland wonen, er zullen in het begin eerst enkele "overdracht sessies" moeten plaatsvinden.

We horen graag van u!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Vivian Vivian 13-10-2012
I. I. 15-10-2012
Ashley Ashley 16-10-2012
referentiesterren
1 referentie
Jon Jon 18-10-2012
Wendy Wendy 29-10-2012
Remy Remy 08-01-2013
referentiesterren
1 referentie
Lorna Lorna 15-01-2013
Alison Alison 28-01-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekstschrijver Gezocht (Herschrijven Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn website laten herschrijven. Wij hebben een nieuwe website die qua tekst wat pakkender opgepakt moet worden.    Het gaat om: 12 portfolio pagina's / 100 - 125 woorden. 5 kleine blog / nieuws berichten 150 - 250 woorden. Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
12 sep
Webtekst Herschrijven - Online Marketing Bureau
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mijn tekst opzetjes voor mijn website kan herschrijven.  Het moet een pakkende tekst worden, mag leuk geschreven hoeft niet te informeel te zijn.  Mijn website is voor mijn nieuwe online marketing bureau, dus een beetje know-how in dit vakgebied is een pré. Ik heb echt maar…
8 sep
Contentschrijver voor Website in Ontwerp Fase
Beste freelancers,    In samenwerking met een tekstschrijver willen wij het design hierop aanpassen..    Graag wil ik de details en informatie over het product/dienst verder bespreken om een beter beeld te vormen.    kunt u ons helpen? Dan hoor ik graag van u.
1 sep
Vertalen 4 Productpagina's over Fietskoffers
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die voor mij 4 productpagina's over fietskoffers met ongeveer 250 woorden per pagina kan vertalen. Van Nederlands naar Duits.    Bij interesse hoor ik het graag.   
31 aug
Webtekstschrijver voor Biologische Snacks
Beste freelancers,    Voor onze bestaande website www.***.nl wil ik de teksten van de pagina's laten verbeteren.    Wij zijn producent van biologische snacks gericht aan catering en horeca (let op: dus niet aan de consument!). Op termijn gaan we ook leveren aan de retailers.    Wij zoeken iemand die goed is in het…
31 aug
Schrijven over GDPR, Privacywetgeving, Bescherming Data
Beste freelancers,    Voor onze website en marketingcampagne zijn wij op zoek naar een schrijver die content kan schrijven die wij kunnen gebruiken voor blogartikelen, e-mails, case study's en checklists.    Onderwerpen die meegenomen dienen te worden zijn: GDPR Privacywetgeving Bescherming persoonsgegevens Diefstal van data…
16 aug
Webtekst Schrijver Gevraagd voor Bestaande Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vlotte en vooral ervaren webteksten schrijver voor het herschrijven van onze teksten op onze reeds bestaande website.    Het moet professioneel en het uitgangspunt is dat de webteksten SEO vriendelijk zijn.    Wie kan ons helpen?
11 aug