Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekst Schrijver Gezocht (Zoekmachine Optimalisatie)

Geplaatst op:
22 juni 2012 12:00
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
9485
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
7577, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Ik ben opzoek naar iemand voor het (herschrijven) van mijn webteksten op mijn website. De website heeft nu bijna een top 10 notering in google, met het zoekwoord "led lampen".

De conversie ratio is echter nog iets aan de lage kant. Ik heb in eerste instantie de teksten zelf geschreven maar die zijn zeker nog voor verbetering vatbaar.

Wie wil de teksten op mijn website herschrijven voor een leuke prijs?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Corine Corine 22-06-2012
referentiesterren
1 referentie
Ankie Ankie 23-06-2012
referentiesterren
4 referenties
Onno Onno 23-06-2012
Marielle Marielle 24-06-2012
Niek Niek 27-06-2012

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Resultaatgerichte SEO Specialist voor Muurdecoratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren SEO/SEA specialist, die zeer resultaat gericht kan werken.    Kort over de opdracht: ik heb een webshop in de segment muurdecoratie, het is nogal zeer concurrerende niche, het doel is om dan goed te positioneren in Google.    Wat verwacht ik: Uitgebreide keyword onderzoek,…
10:05
SEO Specialist voor Bestaande Website
Beste freelancers,    Wij zijn op dit moment op zoek naar een SEO specialist voor onze website.    We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van website. Nu zoeken wij iemand die ons kan helpen om onze bestaande website hoger te ranken in Google.    Wie kan ons hiermee helpen?
22 nov
Instellen Professionele Adwords Campagnes
Beste freelancers,    De opdracht betreft het instellen van professionele AdWords campagnes voor ons product. Het gaat hierbij om een enterprise mobiele oplossing, waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, op het gebied van inspecties, audits en bezoekrapportages.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
19 nov
SEO/SEA Specialist Gezocht (Telecom/ICT Bedrijf)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance SEO/SEA/Adwords specialist voor onze website. Wij zijn een telecombedrijf.    Wij zoeken iemand die ons kan helpen om onze website te optimaliseren zodat de vindbaarheid op internet vergroot wordt en dit uiteindelijk zal leiden tot aankoop stijging.    Ben jij de…
7 nov
Opzetten van Online Marketing Activiteiten (Utrecht)
Beste freelancers,    We zoeken een ervaren Online Marketeer die ons kan helpen om onze Online marketing activiteiten te versterken en onze marketing assistent te helpen campagnes op te zetten.    We denken voorlopig aan een freelancer voor één dag in de week.    Je hebt onder meer goede kennis van online…
4 nov
SEO/SEA Specialist Gezocht Omgeving Roosendaal
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance SEO/SEA specialist voor onze webwinkel. Wij zijn een webwinkel in kinderbruidsmode en feestkleding.    Wij zoeken iemand uit de omgeving Roosendaal die ons kan helpen om onze website te optimaliseren zodat de vindbaarheid op internet vergroot wordt en dit uiteindelijk zal…
2 nov
Adwords en Facebook Marketing Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken een Adwords & Facebook marketing specialist die voor een eerlijke prijs onze marketing campagnes beter vorm kan geven.    Voorkeur voor een Google partner. SEO behoort ook tot de mogelijkheden.     Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 nov