Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Technische Tekstschrijver Gezocht (Gebruikershandleiding)

Geplaatst op:
15 januari 2016 08:36
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Technisch Schrijven
Opdracht ID:
22448
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 40 p.u.
Locatie:
Utrecht centrum, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die aantoonbare ervaring heeft met het helder beschrijven van een (technische) gebruikershandleiding en specificaties.
De handleiding (ongeveer 3000 woorden) hebben we al maar we merken dat er veel onduidelijkheid is bij de lezers. De tekst is bedoeld voor partijen die interactieve advertenties op maat aan moeten leveren.
Kennis van online adverteren, design en development zullen zeker van pas komen

- Looptijd opdracht: 2-10 uur
- Start: Zsm
- Ervaring in online marketing is een pre

- Bij tevredenheid hebben we wellicht meer opdrachten.
- Bij voorkeur op kantoor maar thuiswerken is mogelijk.

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Nick Nick 15-01-2016
Yvonne Yvonne 15-01-2016
Lammert Lammert 19-01-2016
referentiesterren
4 referenties
Roel Roel 15-01-2016
Wim Wim 15-01-2016
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Producthandleiding Schrijven/Ontwerpen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een producthandleiding/instructie wil schrijven/ontwerpen. Er ligt al een standaard, maar hierin moeten een aantal aanvullingen worden gedaan. Het betreft het bevestigen van een printer en toetsenbord op een hiervoor speciaal gemaakte beugel.    Graag een reactie.
15-12-2017
Verslag Verbeteren op Spelling en Zinsopbouw
Beste freelancers,    Voor mijn mini verslag bestaande uit 4 pagina's ben ik op zoek naar iemand die de spelling en zinsopbouw kan controleren en eventueel verbeteren.  Tevens wil ik een check of de zinnen vloeiend lopen.    Wie kan mij hiermee helpen?         
16-11-2017
Technisch Tekstschrijver Gezocht voor Engelse Tekstverwerkin...
Beste freelancers,    Opdracht: technisch tekstschrijver/editor gezocht voor Engelse tekstverwerking    Op basis van diverse bronnen teksten herschrijven en/of vertalen van Nederlands naar Engels. Het gaat hier om technische lesboeken die een vastgelegd syllabus volgen.    De stijl zou juist bij de verwerking minder technisch…
06-11-2017
Scriptie Ondersteuning Gevraagd (IT Governance)
Beste freelancers,    Ik zoek scriptie begeleiding \ ondersteuning met betrekking tot het onderwerp IT Governance. Ik ben halverwege de scriptie en heb (wat) moeite met het verwerken van de feedback.    Ik zoek een freelancer die mij op weg kan helpen. het budget is nader overeen tekomen.    Ik hoor graag van u.
14-08-2017
Controleren Scriptie op Spelling en Grammatica
Beste freelancer,    Ik ben bezig met mijn scriptie en wil graag dat iemand hier naar kijkt. Zou je mij willen helpen door mijn scriptie te controleren op grammatica, spelling en zinsopbouw?    Ik hoor graag van jullie.
20-07-2017
Op Regelmatige Basis Uittypen van Interviews
Beste freelancers,    Voor projecten ben ik op zoek naar freelancers die kunnen helpen bij het uittypen van voornamelijk interviews en vergaderingen. Indien de samenwerking goed bevalt staat de deur open voor een langdurige samenwerking.    Daarbij ben ik bereid een vergoeding te geven van 50 eurocent to 1 euro per audio minuut…
19-06-2017
Ervaren Transcribent Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken hele goede en ervaren transcriptiemedewerkers, omdat wij diverse bestanden hebben die uitgewerkt moeten worden en dat wordt teveel.    Er zijn dus extra handjes nodig die mee kunnen werken om de deadlines te halen. Alles gaat in overleg en je hoeft alleen te doen wat mogelijk is en wat je wilt doen. …
08-06-2017