Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Technisch Projectleider, Meewerkend Voorman Inventarisatie LMW LET OP! SLUITINGSDATUM VAN DEZE AANVRAAG IS 29-7 14.00 UUR

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
27 juli 2010 16:34
Opdracht ID:
1387
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 5 tot € 150 p.u.
Locatie:
Delft, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

JOBstream is op zoek naar een Technisch Projectleider, Meewerkend Voorman Inventarisatie LMW.

Algemene informatie
De klant is verantwoordelijk voor een groot deel van het waterbeheer van Nederland: de grote rivieren en kanalen, het IJsselmeergebied, Waddenzee, Noordzee en Zeeuwse Delta. De klant kent daartoe tien regionale diensten voor de uitvoerende taken: sluizen bedienen, dijken onderhouden, baggeren et cetera. Daarnaast kent De klant vier Landelijke Diensten. Twee daarvan zijn hier van belang. De Waterdienst (WD) in Lelystad geeft sturing aan het hele terrein van het waterbeheer, en geeft daarvoor onder andere aan welke informatie benodigd is, en welke IT-systemen gewenst zijn (functionele vraag). De Data-ICT-Dienst (DID) in Delft ontwikkelt en beheert systemen en (fysische) meetnetten en data.

Het programma Landelijk Meetnet Water (LMW)
Het LMW is een maatschappelijk vitaal proces van De klant. Het LMW is de samenvoeging van de meetnetten Monitoring Systeem Water (MSW), Meetnet Noordzee (MNZ) en Zeeuwse Getijde wateren (ZEGE). Hieraan worden in de loop van 2010 en 2011 de andere regionale meetnetten van De klant toegevoegd. Het programma LMW houdt zich bezig met het verder uitbouwen, optimaliseren en moderniseren van het LMW op basis van de businessdoelstellingen van De klant.

Project “Inventarisatie LMW Buiten in kaart”
LMW bestaat uit meer dan 400 meetpunten met meerdere parameters per meetpunt. Het is een missiekritische omgeving waardoor er hoge beschikbaarheideisen, veiligheidseisen etc. worden gesteld. Via de meetpunten wordt de data ingewonnen, vervolgens gevalideerd en verwerkt in het rekencentrum en gedistribueerd en geleverd aan klanten (De klant, KNMI, overheden, havenbedrijven etc.)
Het project “Inventarisatie LMW Buiten in kaart” is onderdeel van het programma LMW. De doelstelling van het project “Inventarisatie LMW Buiten in kaart” kan als volgt worden beschreven:
Inventarisatie van het LMW, zodat benodigde informatie over de LMW infrastructuur wordt verkregen. Met deze benodigde informatie kan het Configuration Management Data Base (CMDB) worden gevuld en is hiermee compleet.

Binnen het project “Inventarisatie LMW Buiten in kaart” wordt van de Technisch Projectleider, meewerkend voorman inventarisatie LMW verwacht dat hij/zij de rechterhand is van de projectmanager. Samen met de projectmanager stelt hij/zij het plan op voor de inventarisatie. Hij/zij bereidt de complete inventarisatie van de infrastructuur LMW voor. De operationele aansturing valt onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Projectleider, meewerkend voorman inventarisatie LMW. Tevens wordt verwacht dat de Technisch Projectleider, meewerkend voorman inventarisatie LMW dezelfde werkzaamheden uitvoert als de Technisch Medewerker Inventarisatie LMW.

Vaktechnische competenties:
- HBO niveau, richting elektrotechniek/bouwkunde;
- Kennis en ervaring met projectmanagement;
- Kennis van en ervaring met inventarisatie van infrastructuur;
- Kennis van ITIL;
- Kennis van Configuration Management Data Base;
- VCA gecertificeerd;
- Ervaring met overheidsomgeving;

Persoonlijke competenties
- HBO werk- en denkniveau;
- Hands on mentaliteit;
- Daadkrachtig, snel inzetbaar, kunnen werken onder tijdsdruk;
- Analytisch vermogen;
- Communicatief zeer vaardig;
- Goede administratieve vaardigheden;
- Accuraat en nauwkeurig;
- Resultaatgericht;
- Methodisch werken;
- Omgevingsbewust.

Bijzonderheden:
Delft is de projectlocatie, maar de werkzaamheden zullen veelvuldig door heel Nederland plaatsvinden i.v.m. opnames van LMW-locaties. De Technisch Projectleider, meewerkend voorman inventarisatie LMW moet beschikking hebben over een auto, laptop, mobile telefoon en veiligheidskleding.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Freelance Verkoper / Account Manager Gezocht
Beste professional,    Wij zoeken een (freelance) verkoper / account manager sales die ons innovatieve vertaalproduct tolq.com gaat verkopen. Het gaat om de gehele verkoop van de acquisitie tot het sluiten van de deal.    Unieke, eenvoudige toe te passen technologie waarmee ons netwerk van 35.000 professionele menselijke vertalers…
€ 20 tot € 80 p.u.
Telefonist(e) Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een telefoniste. We ontvangen dagelijks 50 tot 100 aanvragen. Deze aanvragen dienen te worden gebeld om afspraken in te plannen.  Tevens dient er een beperkte administratie te worden bijgehouden zijnde:  - excellijst vervolledigen met de afspraken  - afspraakgegevens in agenda plaatsen …
Borne € 500 tot € 5000
Scriptie Schrijver Gezocht WO Bedrijfswetenschappen
Ik ben opzoek naar iemand die een scriptie Bedrijfswetenschappen WO kan maken
€ 300 tot € 1000
Testopdracht, niet reageren a.u.b.
Dit is een testopdracht van Hoofdkraan.nl. Niet reageren a.u.b.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Testopdracht - niet reageren a.u.b.
Testopdracht van hoofdkraan.nl - niet reageren a.u.b.
€ 5 tot € 10 p.u.
Ervaren Docent Engels in Omgeving Arnhem Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken per direct een ervaren docent Engels -native speaker- voor een serie individuele lessen ter voorbereiding van IELTS in de regio Arnhem. De cursiste is hoogopgeleid.    Graag zien wij uw CV met recente foto tegemoet .    Alvast bedankt!
€ 20 tot € 80 p.u.
Freelance Stadsverkenner in Almere
Beste freelancers,    Wie zijn wij?  Wij zijn een organisatie die buurtrestaurants opzet waar wijkgenoten elkaar tijdens betaalbare en gezonde maaltijden kunnen ontmoeten. Onze doelstelling is om op deze manier sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam.…
Almere € 25 tot € 35 p.u.